končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 104 (zobrazuje sa 101-104) | << predošlé 1,.,6, 7, 8, 9, 10, 11 |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
KURACIE PRSIA S CUKETOVYM PYRE (aj do 90 DD)POTREBNÉ PRÍSADY 2 väcsie cukety* 4 kusky kuracich prs* 200g jogurtu* 8 strucikov cesnaku-kto nema rad da menej* 1 CL pradajkoveho pretlaku* sol,cierne korenie POSTUP PRÍPRAVY Cukinu ocistime a nakrajame na take 4 diely,teda z dvoch cukin ich bude 8.Dame do hrnca zalejeme vodou ,osolime a uvarime do mäkka.Potom scedime a nechame dobre odkvapkat.Ocistime si cesnak.Jogurt zmiesame s paradajkovym pretlakom,solou a korenim,pridame pretlaceny cesnak,dobre premiesame.Dobre odkvapkanu cukinu rozmixujeme a pridame k nej ochuteny jogurt.Dobre premiesame. Kuracie prsia vlozime do marinady-kecup,horcica,grilovacie korenie,olej,thymian.Nechame v chlade odpocinut.Potom grilujeme na panvici a podavame s püre. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (2) posledné: 2.8.2013, 11:52 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CHUŤOVKY |
LABUZNICKE CIERNE OLIVYPOTREBNÉ PRÍSADY 500g ciernych oliv v sklicku alebo sacku* 12 CL stavy z citrona* oregano* olivovy olej* moze aj cili papricka ale nemusi* vlazna voda POSTUP PRÍPRAVY Olivy zo skla nechame odkvapkat ,dame do nadoby v ktorej ich zalejeme vlaznou vodou a nechame takto cez noc vymocit. Na druhy den vodu z nich zlejeme a olivy osusime.Potom pridame oregano a citronovu stavu,pripadne tie cili papricky a vlozime do uzatvaracej nadoby kde ich zalejeme olivovym olejom tak,aby nim boli dobre zakryte.Nadobu uzavrieme a nechame 3 dni v chlade.V pribehu tych 3 dni nadobou vzdy parkrat potrasieme aby sa premiesali. Ja pridam vzdy aj citron duzinu pokrajanu na kocky,ale to uz ako kto uzna za vhodne. Tieto olivy my velmi lubime. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (1) posledné: 14.11.2011, 20:57 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CHUŤOVKY |
PILAKI fazula (aj do 90 DD)POTREBNÉ PRÍSADY 1 konzerva bielej fazule* 1 velka paradajka* 1 mala mrkva* 1 feferonka* 2 jarne cibulky* 1 mensia cervena cibula* 3 struciky cesnaku* 75ml olivoveho oleja* citronova stava* cukor,sol POSTUP PRÍPRAVY Paradajku,mrkvu a cibulku nakrajame na kocky,feferonku a cesnak na tenke kolieska,vsetko zmiesame a pridame asi pol salky vody.Varime na strednej teplote asi 15min.Potom pridame fazulu a este asi 10 minut povarime.Podla potreby mozeme podliat vodou este.Podavame vychladene,pokvapkane stavou z citrona a kto chce oblozene kolieskami cervenej cibule.Chuti to super. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Orientalne telacie ragu na slovenskej ryzi alias "Tas Kebap"POTREBNÉ PRÍSADY 2 salotky* 2 struciky cesnaku* 2 PL pikantnej paprikovej pasty* 1/2 CL mleteho rimskeho kminu* 1 CL cerstveho Thymianu* 3 PL olivoveho oleja* 700 g telacieho mäsa (alebo jahnacieho,podla mna moze aj bravcove)* 1/2 l mäsoveho vyvaru* 50g susenych marhul* sol,cierne korenie* 350g slovenskej ryze POSTUP PRÍPRAVY Salotku a cesnak ocistime a najemno nasekame.Paprikovu pastu vymiesame s rimskym kminom(rascou ak nemame rimsku tak normalnou)a thymianom.Olej rozohrejeme a na kocky pokrajane mäso na nom orestujeme asi 10 min.Koreninovu zmes z pasty,kminu a thymianu pridame a kratko spolu poprazime.Pridame vyvar a nadrobno nakrajane susene marhule,zlahka osolime a okorenime.Prikryjeme a dusime na miernom ohni 45min.(podla mäsa ake pouzijete).Medzitym si podla obvykleho sposobu uvarime slovensku ryzu v osolenej vode.Oplachneme,nechame odkvapkat a pridame k ragu.Vsetko spolu premiesame a este na zaver osolime a okorenime podla chuti.Papame so zeleninovym salatom a jogurtom zmiesanym so solou a cesnacikom alebo s zaziki. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) KOMENTÁRE (2) posledné: 25.9.2009, 19:28 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 104 (zobrazuje sa 101-104) | << predošlé 1,.,6, 7, 8, 9, 10, 11 |