. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

Slavka H. (Archaa) ID 84161
.
Oblasť: NĚMECKO
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 26.2.2009
Naposledy: 23.9.2019 13:55
Aktualizácia: 12.10.2010 16:19
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 6
RODINNÉ FOTOGRAFIE 47
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 104
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 104 (zobrazuje sa 101-104)<< predošlé 1,.,6, 7, 8, 9, 10, 11

KURACIE MÄSO A HYDINA

KURACIE PRSIA S CUKETOVYM PYRE (aj do 90 DD)



POTREBNÉ PRÍSADY

2 väcsie cukety* 4 kusky kuracich prs* 200g jogurtu* 8 strucikov cesnaku-kto nema rad da menej* 1 CL pradajkoveho pretlaku* sol,cierne korenie

POSTUP PRÍPRAVY

Cukinu ocistime a nakrajame na take 4 diely,teda z dvoch cukin ich bude 8.Dame do hrnca zalejeme vodou ,osolime a uvarime do mäkka.Potom scedime a nechame dobre odkvapkat.Ocistime si cesnak.Jogurt zmiesame s paradajkovym pretlakom,solou a korenim,pridame pretlaceny cesnak,dobre premiesame.Dobre odkvapkanu cukinu rozmixujeme a pridame k nej ochuteny jogurt.Dobre premiesame.

Kuracie prsia vlozime do marinady-kecup,horcica,grilovacie korenie,olej,thymian.Nechame v chlade odpocinut.Potom grilujeme na panvici a podavame s püre.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (2) posledné: 2.8.2013, 11:52 | PRIDAŤ KOMENTÁR

CHUŤOVKY

LABUZNICKE CIERNE OLIVY



POTREBNÉ PRÍSADY

500g ciernych oliv v sklicku alebo sacku* 12 CL stavy z citrona* oregano* olivovy olej* moze aj cili papricka ale nemusi* vlazna voda

POSTUP PRÍPRAVY

Olivy zo skla nechame odkvapkat ,dame do nadoby v ktorej ich zalejeme vlaznou vodou a nechame takto cez noc vymocit.

Na druhy den vodu z nich zlejeme a olivy osusime.Potom pridame oregano a citronovu stavu,pripadne tie cili papricky a vlozime do uzatvaracej nadoby kde ich zalejeme olivovym olejom tak,aby nim boli dobre zakryte.Nadobu uzavrieme a nechame 3 dni v chlade.V pribehu tych 3 dni nadobou vzdy parkrat potrasieme aby sa premiesali.

Ja pridam vzdy aj citron duzinu pokrajanu na kocky,ale to uz ako kto uzna za vhodne.
Tieto olivy my velmi lubime.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (1) posledné: 14.11.2011, 20:57 | PRIDAŤ KOMENTÁR

CHUŤOVKY

PILAKI fazula (aj do 90 DD)



POTREBNÉ PRÍSADY

1 konzerva bielej fazule* 1 velka paradajka* 1 mala mrkva* 1 feferonka* 2 jarne cibulky* 1 mensia cervena cibula* 3 struciky cesnaku* 75ml olivoveho oleja* citronova stava* cukor,sol

POSTUP PRÍPRAVY

Paradajku,mrkvu a cibulku nakrajame na kocky,feferonku a cesnak na tenke kolieska,vsetko zmiesame a pridame asi pol salky vody.Varime na strednej teplote asi 15min.Potom pridame fazulu a este asi 10 minut povarime.Podla potreby mozeme podliat vodou este.Podavame vychladene,pokvapkane stavou z citrona a kto chce oblozene kolieskami cervenej cibule.Chuti to super.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

HOVÄDZIE MÄSO

Orientalne telacie ragu na slovenskej ryzi alias "Tas Kebap"



POTREBNÉ PRÍSADY

2 salotky* 2 struciky cesnaku* 2 PL pikantnej paprikovej pasty* 1/2 CL mleteho rimskeho kminu* 1 CL cerstveho Thymianu* 3 PL olivoveho oleja* 700 g telacieho mäsa (alebo jahnacieho,podla mna moze aj bravcove)* 1/2 l mäsoveho vyvaru* 50g susenych marhul* sol,cierne korenie* 350g slovenskej ryze

POSTUP PRÍPRAVY

Salotku a cesnak ocistime a najemno nasekame.Paprikovu pastu vymiesame s rimskym kminom(rascou ak nemame rimsku tak normalnou)a thymianom.Olej rozohrejeme a na kocky pokrajane mäso na nom orestujeme asi 10 min.Koreninovu zmes z pasty,kminu a thymianu pridame a kratko spolu poprazime.Pridame vyvar a nadrobno nakrajane susene marhule,zlahka osolime a okorenime.Prikryjeme a dusime na miernom ohni 45min.(podla mäsa ake pouzijete).Medzitym si podla obvykleho sposobu uvarime slovensku ryzu v osolenej vode.Oplachneme,nechame odkvapkat a pridame k ragu.Vsetko spolu premiesame a este na zaver osolime a okorenime podla chuti.Papame so zeleninovym salatom a jogurtom zmiesanym so solou a cesnacikom alebo s zaziki.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (2) posledné: 25.9.2009, 19:28 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 104 (zobrazuje sa 101-104)<< predošlé 1,.,6, 7, 8, 9, 10, 11
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu