končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 204 (zobrazuje sa 101-110) | << predošlé 1,.,6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16,.,21 ďalšie >> |
ZAVÁRANINY |
Jahodovo vanilkovy dzemPOTREBNÉ PRÍSADY Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2014/06/jahodovo-vanilkovy-dzem_4.html POSTUP PRÍPRAVY Potrebujeme:680 g jahod,nakrajanych 2 poh cukru 2 vanilkove lusky 1 citron,nastruhana kora a stava Postup:Do misky si dame jahody,1 poh cukru ,vanilkove lusky (ktore sme prekrojili a pomocou spicky nozika vytiahli zrnka tie pridame do misky...ja osobne som pridala do misky aj lusky ktore mi potom ostali ).Premiesame az pokial nam jahodky zacnu pustat stavu a nechame odpocivat minimalne 2-3 hodinky maximalne 72 hodin.Napokon pridame odstate jahody so zvyskom (1 poh) cukru do hrnca.Privedieme k varu a nechame varit....Autorka odporucala nechat varit az pokial dosiahneme 104 C...Ja osobne nemam zavaraci teplomer tak som isla podla oka a varila som to az do momentu ked uz to len tak kludne bublalo (huste lepkave bubliny ),co mohlo byt cca 30-35 min ak ho chcete mat redsi a hustejsi kludne varte 45-55 min to je uz o vasich osobnych preferenciach .Ja som ho chcela mat redsi tak som ho varila kratsie. 5 minut pred skoncenim varenia pridame citronovu koru a stavu. Ja si vzdy sterilizujem pohare..VZDY....Dzem rozdelime do poharov prevratime hore dnom a nechame tak minimalne 2 hodinky. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Bolonska omackaPOTREBNÉ PRÍSADY Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2014/06/bolonska-omacka.html POSTUP PRÍPRAVY Potrebujeme:100g slaniny 1 cervena cibula,nadrobno nakrajana 1 mrkva,nadrobno nakrajana 2 celerove stonky,nadrobno nakrajane 1 kg mleteho hovadzieho masa 1 poh cerveneho vina 140g rajcinoveho pretlaku 2 hovadzie bujony Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (5) posledné: 11.6.2014, 23:44 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
SLADKÉ JEDLÁ |
Tiramisu podla sestier ChiappovychPOTREBNÉ PRÍSADY Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2014/05/tiramisu-podla-sestier-chiappovych.html POSTUP PRÍPRAVY Potrebujeme:3 vajicka 3 PL krupicoveho cukru 250g mascarpone 2-3 PL kakaa 250ml Marsaly 250ml silnej kavy (ideal je vzdy espresso) 1 balicek dlhych piskot Postup:Vajicko si rozdelime na zltok a bielok do dvoch rozdielnych misiek.K zltkom si pridame cukor a pomocou elektr.mixera vyslahame do bledej peny ,vmiesame mascarpone.Bielky vyslahame do tuha a opatrne vmiesame pomocou polievkovej lyzice k zltkom. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (1) posledné: 29.5.2014, 19:55 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYŽA A CESTOVINY |
Cestovinovy salat s tuniakomPOTREBNÉ PRÍSADY Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2014/05/cestovinovy-salat-s-tuniakom.html POSTUP PRÍPRAVY Potrebujeme:450g penne 1 mala cervena cibula,nakrajane na drobno 1 mala uhorka,nakrajane na drobno 185g konzervu tuniaka,zbavime sa nalevu 2x198g konzervy sladkej kukurice 6 PL majonezy sol a cierne korenie Postup:Cestovinu si uvarime.Do misky si dame cibulu,uhorku,tuniaka,kukuricu a majonezu.Dobre premiesame a napokon do toho vmiesame cestovinu.Osolime,okorenime.A mozme papat :) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (1) posledné: 27.5.2014, 22:29 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Karamelove mliekoPOTREBNÉ PRÍSADY Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2014/05/karamelove-mlieko.html POSTUP PRÍPRAVY Potrebujeme:2 PL slanej karamelovej omacky 1 poh mlieka 1 cela skorica muskatovy oriesok mlety Postup:V hrnci si zohrejeme mlieko a celu skoricu az do takmer bodu varu. Do pohara si dame karamelovu omacku.Na to cez sitko prelejeme mlieko.Povrch posypeme stipkou muskatoveho orieska.Hotovo ! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (1) posledné: 25.5.2014, 9:10 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
OVOCIE |
Cucoriedkovy crumb kolacPOTREBNÉ PRÍSADY Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2014/05/cucoriedkovy-crumb-kolac.html POSTUP PRÍPRAVY Potrebujeme:2 poh+1/4 poh hladkej muky 1 poh krystal.cukru 170g studeneho masla 1 CL nastruhanej kory z citrona 1 CL sody bikarbony 1/2 CL soli 2 1/2 poh cucoriedok 1 vajicko Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (1) posledné: 24.5.2014, 9:16 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Vysmazane zemiaky s rozmarinomPOTREBNÉ PRÍSADY Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2014/05/vysmazane-zemiaky-s-rozmarinom.html POSTUP PRÍPRAVY Potrebujeme:1kg zemiakov 3 stonky rozmarinu,stonku odstranime a pouzijeme iba listky ktore najemno nakrajame 2 PL olivoveho oleja sol a korenie Postup:Zemiaky si ocistime a nakrajame na priblizne rovnake kusky.V panvici si rozohrejeme olivovy olej.Pridame zemiaky a rozmarin.Vysmazame na stredne velkom ohni az pokial budu hotove (15-20 min) a obcas ich aj premiesame aby sa nam neprilepili k panvici.Prelozime na papier kde odstranime olej.Osolime a okorenime.Mozme papat. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (1) posledné: 22.5.2014, 9:03 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Kuracie prsia s prosciuttom a salviouPOTREBNÉ PRÍSADY Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2014/05/kuracie-prsia-s-prosciuttom-salviou.html POSTUP PRÍPRAVY Potrebujeme:2 kuracie prsia sol a cierne korenie 8 kuskov prosciutta 8 cerstvych listkov salvie olivovy olej (1 PL ) 1 poh bieleho vina Postup:Kuracie prsia si horizontalne rozkrojime cez stred,z coho nam vzniknu 4 kusky.Prikrijeme foliou a naklepeme na tenko (1 cm ).Osolime,okorenime z kazdej strany.Na kazdy kusok dame 2 ks prosciutta a 2 ks salvie.Upevnime sparatkom. V panvici si rozohrejeme olej a vyzmasime kuracie prsia az pokial budu hotove.Prelozime na taniere .Do panvice si pridame vino a nechame odbublat 1 min.Prelejeme cez masko a mozme papat. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (1) posledné: 21.5.2014, 20:18 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Vanilkove gelatoPOTREBNÉ PRÍSADY Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2014/05/vanilkove-gelato.html POSTUP PRÍPRAVY Potrebujeme:500ml sladkej smotany 395 g kondenzovaneho mlieka 2 CL vanilkoveho extraktu Postup:Do misky si dame vsetky ingrediencie a pomocou elektr,mixera si ich vyslahame az pokial sa nam to zhustne tak ze sa nam budu dat vytvorit jemne kopceky cize do polotuha( nesmie to byt vyslahane do tuha !!!!!) .Gelato si prelejeme do nadoby v ktorej to chceme zamrazit a dame do mraznicky na minimalne 5 hodin (ja som to tam mala cez noc )...Ja si vzdy gelato vytiahnem na par minut pred konzumaciou aby sa mi trosku roztopilo a lepsie naberalo . ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (1) posledné: 20.5.2014, 10:08 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Bravcove kotlety s cidrom,horcicou a gnocchi podla Nigelly LawsonPOTREBNÉ PRÍSADY Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2014/05/bravcove-kotlety-s-cidromhorcicou.html POSTUP PRÍPRAVY Potrebujeme:2 bravcove kotlety (450g) olivovy olej 125ml cidru 1PL celozrnnej horcice 75 ml smotany Postup:Kotlety zbavime kosti a ocistime,ulozime medzi foliu a vyklepeme na tensie platky.V panvici rozohrejeme olej a osmazime(na vysokom plameni)kotlety z kadzej strany min.5 alebo az pokial nie su makke.Pridame cider a nechame vybublat cca 1 minutku.Napokon pridame horcicu a smotanu,premiesame a nechame bublat niekolko minut.Napokon omacku prelejeme cez kotlety a v tej co nam este zostala si obalime gnocchi.Rozdelime na taniere a mozme papat. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (3) posledné: 20.5.2014, 10:06 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 204 (zobrazuje sa 101-110) | << predošlé 1,.,6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16,.,21 ďalšie >> |