. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

Denisa R. (Deni91) ID 246138
Oblasť: Bánovce nad Bebravou
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 11.6.2012
Naposledy: 26.1.2016 19:57
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 204
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 204 (zobrazuje sa 101-110)<< predošlé 1,.,6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16,.,21 ďalšie >>

ZAVÁRANINY

Jahodovo vanilkovy dzem



POTREBNÉ PRÍSADY

Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2014/06/jahodovo-vanilkovy-dzem_4.html

POSTUP PRÍPRAVY

Potrebujeme:680 g jahod,nakrajanych
2 poh cukru
2 vanilkove lusky
1 citron,nastruhana kora a stava
Postup:Do misky si dame jahody,1 poh cukru ,vanilkove lusky (ktore sme prekrojili a pomocou spicky nozika vytiahli zrnka tie pridame do misky...ja osobne som pridala do misky aj lusky ktore mi potom ostali ).Premiesame az pokial nam jahodky zacnu pustat stavu a nechame odpocivat minimalne 2-3 hodinky maximalne 72 hodin.Napokon pridame odstate jahody so zvyskom (1 poh) cukru do hrnca.Privedieme k varu a nechame varit....Autorka odporucala nechat varit az pokial dosiahneme 104 C...Ja osobne nemam zavaraci teplomer tak som isla podla oka a varila som to az do momentu ked uz to len tak kludne bublalo (huste lepkave bubliny ),co mohlo byt cca 30-35 min ak ho chcete mat redsi a hustejsi kludne varte 45-55 min to je uz o vasich osobnych preferenciach .Ja som ho chcela mat redsi tak som ho varila kratsie.
5 minut pred skoncenim varenia pridame citronovu koru a stavu.
Ja si vzdy sterilizujem pohare..VZDY....Dzem rozdelime do poharov prevratime hore dnom a nechame tak minimalne 2 hodinky.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

HOVÄDZIE MÄSO

Bolonska omacka



POTREBNÉ PRÍSADY

Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2014/06/bolonska-omacka.html

POSTUP PRÍPRAVY

Potrebujeme:100g slaniny
1 cervena cibula,nadrobno nakrajana
1 mrkva,nadrobno nakrajana
2 celerove stonky,nadrobno nakrajane
1 kg mleteho hovadzieho masa
1 poh cerveneho vina
140g rajcinoveho pretlaku
2 hovadzie bujony

Zobraz viac ...


ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

KOMENTÁRE (5) posledné: 11.6.2014, 23:44 | PRIDAŤ KOMENTÁR

SLADKÉ JEDLÁ

Tiramisu podla sestier Chiappovych



POTREBNÉ PRÍSADY

Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2014/05/tiramisu-podla-sestier-chiappovych.html

POSTUP PRÍPRAVY

Potrebujeme:3 vajicka
3 PL krupicoveho cukru
250g mascarpone
2-3 PL kakaa
250ml Marsaly
250ml silnej kavy (ideal je vzdy espresso)
1 balicek dlhych piskot
Postup:Vajicko si rozdelime na zltok a bielok do dvoch rozdielnych misiek.K zltkom si pridame cukor a pomocou elektr.mixera vyslahame do bledej peny ,vmiesame mascarpone.Bielky vyslahame do tuha a opatrne vmiesame pomocou polievkovej lyzice k zltkom.

Zobraz viac ...


ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (1) posledné: 29.5.2014, 19:55 | PRIDAŤ KOMENTÁR

RYŽA A CESTOVINY

Cestovinovy salat s tuniakom



POTREBNÉ PRÍSADY

Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2014/05/cestovinovy-salat-s-tuniakom.html

POSTUP PRÍPRAVY

Potrebujeme:450g penne
1 mala cervena cibula,nakrajane na drobno
1 mala uhorka,nakrajane na drobno
185g konzervu tuniaka,zbavime sa nalevu
2x198g konzervy sladkej kukurice
6 PL majonezy
sol a cierne korenie
Postup:Cestovinu si uvarime.Do misky si dame cibulu,uhorku,tuniaka,kukuricu a majonezu.Dobre premiesame a napokon do toho vmiesame cestovinu.Osolime,okorenime.A mozme papat :)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (1) posledné: 27.5.2014, 22:29 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Karamelove mlieko



POTREBNÉ PRÍSADY

Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2014/05/karamelove-mlieko.html

POSTUP PRÍPRAVY

Potrebujeme:2 PL slanej karamelovej omacky
1 poh mlieka
1 cela skorica
muskatovy oriesok mlety
Postup:V hrnci si zohrejeme mlieko a celu skoricu az do takmer bodu varu.
Do pohara si dame karamelovu omacku.Na to cez sitko prelejeme mlieko.Povrch posypeme stipkou muskatoveho orieska.Hotovo !

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (1) posledné: 25.5.2014, 9:10 | PRIDAŤ KOMENTÁR

OVOCIE

Cucoriedkovy crumb kolac



POTREBNÉ PRÍSADY

Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2014/05/cucoriedkovy-crumb-kolac.html

POSTUP PRÍPRAVY

Potrebujeme:2 poh+1/4 poh hladkej muky
1 poh krystal.cukru
170g studeneho masla
1 CL nastruhanej kory z citrona
1 CL sody bikarbony
1/2 CL soli
2 1/2 poh cucoriedok
1 vajicko

Zobraz viac ...


ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (1) posledné: 24.5.2014, 9:16 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

Vysmazane zemiaky s rozmarinom



POTREBNÉ PRÍSADY

Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2014/05/vysmazane-zemiaky-s-rozmarinom.html

POSTUP PRÍPRAVY

Potrebujeme:1kg zemiakov
3 stonky rozmarinu,stonku odstranime a pouzijeme iba listky ktore najemno nakrajame
2 PL olivoveho oleja
sol a korenie
Postup:Zemiaky si ocistime a nakrajame na priblizne rovnake kusky.V panvici si rozohrejeme olivovy olej.Pridame zemiaky a rozmarin.Vysmazame na stredne velkom ohni az pokial budu hotove (15-20 min) a obcas ich aj premiesame aby sa nam neprilepili k panvici.Prelozime na papier kde odstranime olej.Osolime a okorenime.Mozme papat.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (1) posledné: 22.5.2014, 9:03 | PRIDAŤ KOMENTÁR

KURACIE MÄSO A HYDINA

Kuracie prsia s prosciuttom a salviou



POTREBNÉ PRÍSADY

Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2014/05/kuracie-prsia-s-prosciuttom-salviou.html

POSTUP PRÍPRAVY

Potrebujeme:2 kuracie prsia
sol a cierne korenie
8 kuskov prosciutta
8 cerstvych listkov salvie
olivovy olej (1 PL )
1 poh bieleho vina
Postup:Kuracie prsia si horizontalne rozkrojime cez stred,z coho nam vzniknu 4 kusky.Prikrijeme foliou a naklepeme na tenko (1 cm ).Osolime,okorenime z kazdej strany.Na kazdy kusok dame 2 ks prosciutta a 2 ks salvie.Upevnime sparatkom.
V panvici si rozohrejeme olej a vyzmasime kuracie prsia az pokial budu hotove.Prelozime na taniere .Do panvice si pridame vino a nechame odbublat 1 min.Prelejeme cez masko a mozme papat.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (1) posledné: 21.5.2014, 20:18 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Vanilkove gelato



POTREBNÉ PRÍSADY

Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2014/05/vanilkove-gelato.html

POSTUP PRÍPRAVY

Potrebujeme:500ml sladkej smotany
395 g kondenzovaneho mlieka
2 CL vanilkoveho extraktu
Postup:Do misky si dame vsetky ingrediencie a pomocou elektr,mixera si ich vyslahame az pokial sa nam to zhustne tak ze sa nam budu dat vytvorit jemne kopceky cize do polotuha( nesmie to byt vyslahane do tuha !!!!!) .Gelato si prelejeme do nadoby v ktorej to chceme zamrazit a dame do mraznicky na minimalne 5 hodin (ja som to tam mala cez noc )...Ja si vzdy gelato vytiahnem na par minut pred konzumaciou aby sa mi trosku roztopilo a lepsie naberalo .

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (1) posledné: 20.5.2014, 10:08 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Bravcove kotlety s cidrom,horcicou a gnocchi podla Nigelly Lawson



POTREBNÉ PRÍSADY

Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2014/05/bravcove-kotlety-s-cidromhorcicou.html

POSTUP PRÍPRAVY

Potrebujeme:2 bravcove kotlety (450g)
olivovy olej
125ml cidru
1PL celozrnnej horcice
75 ml smotany
Postup:Kotlety zbavime kosti a ocistime,ulozime medzi foliu a vyklepeme na tensie platky.V panvici rozohrejeme olej a osmazime(na vysokom plameni)kotlety z kadzej strany min.5 alebo az pokial nie su makke.Pridame cider a nechame vybublat cca 1 minutku.Napokon pridame horcicu a smotanu,premiesame a nechame bublat niekolko minut.Napokon omacku prelejeme cez kotlety a v tej co nam este zostala si obalime gnocchi.Rozdelime na taniere a mozme papat.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (3) posledné: 20.5.2014, 10:06 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 204 (zobrazuje sa 101-110)<< predošlé 1,.,6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16,.,21 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu