Dana K. (helldana) ID 94605 |
|
Oblasť: Sliač |
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení) |
Registrácia: 3.5.2009 |
Naposledy: 29.1.2017 7:14 |
Aktualizácia: 3.5.2009 18:15 |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
POTREBNÉ PRÍSADY
1 sedliacke rezance tzv.ˇšpecle, 2 kusy tvrdší tvaroh, 200 gramov masla (môže byť aj staršie, ak máte v chladničke), 100 g hrubej múky, soľ
POSTUP PRÍPRAVY
Rezance si vyvaríme v slanej vode. Scedíme, rovnomerne posypeme rozmrveným tvarohom, osolíme a na vrch navrstvíme "podmaslie". To si pripravíme nasledovne.....maslo dáme rozpustiť, do horúceho zamiešame hrubú múku, osolíme a za stáleho miešania múku osmažíme do bledo hneda (podobne ako zápražku). Je to recept od mojej starej mamy, ktorá takto "spestrovala" tvarohové rezance a ja som ho oprášila.
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)
KOMENTÁRE (4) posledné: 23.6.2010, 17:38 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |