končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Hrnčekové žemľové knedlePOTREBNÉ PRÍSADY 2 hrnčeky hrubej múky, 1 lyžička kypr.prášku, 2 žemle alebo rožky, 2 vajcia, 1 hrnček mlieka, štipka soli a tuk na vymastenie hrnčekov, 4 štrvťlitrové hrnčeky ja som tento krát cesto dala do srnčieho chrbta do ktorého som použila dvojitú dávku POSTUP PRÍPRAVY 1. V mise zmiešame múku s PDP a na kocky pokrájané žemle alebo rožky. Pridáme v mlieku rozmiešané žltky, posolíme a vypracujeme cesto. 2. Cesto zľahčíme tuhým snehom z bielkov a plníme ním 4 štvrťlitrové hrnčeky dobre vymastené tukom, a to iba do dvoch trtín, pretože pri varení cesto zväčší svoj objem 3. Hrnčeky vložíme do väčšieho hrnca s vodou, ktorá by mala siahať asi do ich polovice a prikrijeme. 4. varíme asi 30 minút, potom do stredu pichneme špajdlu či je suchá ak áno knedle sú uvarené. 5. krájame na plátky a podávame ako prílohu k mäsu a omáčkam. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (7) posledné: 27.10.2010, 18:41 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |