končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Výborné zemiaciky :)POTREBNÉ PRÍSADY vacsie zemiaky , 2-3 strucky cesnaku, sol, cierne korenie, najlepsie cerstvy rozmarin, olivovy olej na pokvapkanie POSTUP PRÍPRAVY Zemiaky pripravujeme so supkou, ktoru dokladne ocistime kefkou. Nasledne prerezeme zemiaky na polovicu a prezeranou stranou ukladame na plech. Cesnak ocistime , hodime tiez k zemiacikom. Osolime, okorenime a pridame vetvicku cerstveho rozmarinu. Na zaver pokvapkame olivovym olejom ( nie vela) . Vlozime do pece a pecieme. 40 minut pri teplote 180 stupnov Celzia a nasledne znizime na 150 stupnov Celzia a nechame dopiect este 10 minut. Su naozaj fantasticke:) Ku grilovanemu mäsu, k rybam, k nedelnemu obedu ..proste ku vsetkemu! Musia naozaj chutit, ked som dostala pochvalu od mojej nemeckej svokry :)))Yuuupppiii. PS: Photos doplnim neskor :) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) KOMENTÁRE (3) posledné: 2.7.2010, 19:04 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |