končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Jedlé muchotrávkyPOTREBNÉ PRÍSADY 8 vajec,2ks taveného syra,2PL majonézy,1ČL horčice,2 malé cibule,4strúčikycesnaku,petržlenová vňať,mleté čierne korenie,soľ,4 paradajky,8 šalátových listov POSTUP PRÍPRAVY 1)Vajcia uvaríme natvrdo,necháme vychladnúť a olúpeme.Rozdrobené žĺtky vymiešame s taveným syrom,majonézou a horčicou,pridáme nadrobno pokrájanú cibuľu,pretlačený cesnak,soľ,korenie.Vydlabané polovičky vajec naplníme touto zmesou. 2)Umyté paradajky priečne prekrojíme,dužinu vyberieme.Vydlabané polovice paradajok nechámeodkvapkať hore dnom,potom ichako klobúčiky položíme na naplnené vajcia a ozdobíme bodkami z majonézy. 3)Väčší tanier vyložíme umytými šalátovými listami a na ne naaranžujeme vajcia-muchotrávky.Posypeme posekanou petržlenovou vňaťou. Časprípravy:15minút Čas varenia:8 minút ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |