končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Ryzovy nakypPOTREBNÉ PRÍSADY POTREBNÉ PRÍSADY 750g ryže, 600 ml mlieka, 2 vanilkové cukry, 150 g kr. cukru, 1 vajce, maslo, voda, škorica, hrozienka, sušené ovocie POSTUP PRÍPRAVY POSTUP PRÍPRAVY Ryžu uvaríme za častého miešania v mlieku s cukrom, ovocím, maslom, škoricou do mäkka. Občas prilievame trošku vody, aby nám to nezhorelo Keď je ryža mäkká, zašľaháme do nej žĺtok ... ... a sneh z bielka Zmes prelejeme na plech a šup s tým asi na 30 minút do rúry. Podávame so zaváraným ovocím podľa vlastnej chuti a posypané práškovým cukrom. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
BROKOLICOVÉ KROKETYPOTREBNÉ PRÍSADY 500 g brokolice 200 – 250 g nivy 1-2 vajíčka strúhanka olej POSTUP PRÍPRAVY POSTUP: Uvarenú brokolicu roztlačíme vidličkou a premiešame s postrúhanou nivou a vajíčkami. Zmes zahustíme strúhankou. Aby vynikla chuť základných surovín, nesolíme a nekoreníme. Zmes necháme chvíľu postáť. Tvarujeme krokety, obalíme ich v strúhanke a vysmážame. Podávame so zemiakovou kašou a zeleninovým šalátom ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Plnené kapustné listy - zapečenéPOTREBNÉ PRÍSADY Potrebujeme: 1 hlávka bielej kapusty, 1 červená paprika, olej, 100 g rajčiakového pretlaku, 0,25 l zeleninového vývaru (bujon), 0,25 l sladkej smotany, 1 lyžica hladkej múky, 1 lyžička vegety, 100 g tvrdého syra Plnka: 400 g údeného mäsa, 200 g uvarenej ryže, cibuľa, 1 vajce, soľ, mleté čierné korenie, oregano, petržlenovú vňať POSTUP PRÍPRAVY Ako na to: Kapustu umyjeme a celú hlávku na niekoľko minút vložíme do vriacej vody. Vyberieme, opláchneme pod studenou vodou a opatrne oddelíme 8-10 vrchných listov. Zvyšok nakrájeme na rezance spolu s paprikou, posolíme a premiešame. Kapustné listy naplníme plnkou a zvinieme. Do vymasteného pekáča rozložíme nakrájanú kapustu s paprikou, poukládame naplnené listy, zalejeme pretlakom, ktorý zmiešame s vývarom, prikryjeme alobalom a vo vyhriatej rúre pečieme 30 minút. Potom odkryjeme, zalejeme so smotanou, ktorú sme zmiešali s múkou, vegetou, posypeme postrúhaným syrom a ešte 15 minút zapekáme. Plnka: mäso pomelieme, pridáme uvarenú ryžu, na drobno nakrájanú cibuľu, vajce, soľ, čierne korenie, oregano posekanú vňať a premiešame. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |