končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Praženica s reďkovkamiPOTREBNÉ PRÍSADY 1 zväzok červených reďkoviek* 3 vajcia* 1 cibuľa* rasca* mleté čierne korenie* soľ* olej* 1 PL nasekanej pažítky POSTUP PRÍPRAVY Chutná obmena praženice, ktorá na fotke vyzerá tak desne :D... Reďkovky ošúpeme (nemusíme), jednu si necháme na ozdobu. Na rozohriatom oleji speníme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme ošúpané, pokrájané reďkovky a spolu popražíme. Hotové posypeme posekanou pažítkou, dozdobíme reďkovkami a podávame s chlebom. Keď ju budem robiť znova, vymením fotku, táto vyzerá, ako keby mala praženica zopár týždňov :DD. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (2) posledné: 23.7.2009, 21:47 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Zemiakovo- syrová plackaPOTREBNÉ PRÍSADY Na 1 porciu/ hrubšiu placku: 3 stredne veľké- menšie zemiaky* 30-50g nastrúhaného ľubovoľného syra* olej* soľ* čierne korenie* cesnak POSTUP PRÍPRAVY Tieto skvelé placky vykúzlite za pár minút. Nemusíte robiť obed 2 hodiny vopred, postačí aj pol hodinka. Zemiaky očistíme, nastrúhame na stredne veľkom strúhadle na rezančeky, primiešame nastrúhaný syr, pretlačený cesnak, osolíme a okoreníme. Na rozohriatej panvici pečieme na niekoľkým lyžiciach oleja z oboch strán hrubšie placky- obraciame ich pomocou taniera. Podávame s tatárskou omáčkou alebo ľubovoľným dipom. A rýchly obed je na svete! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Stropkovské pirohy spisovateľky Táne Keleovej- VasilkovejPOTREBNÉ PRÍSADY Cesto: 500 g polohrubej múky*1 vajce*štipku soli*vodu podľa potreby Tvarohová plnka:250g tvarohu zmiešame s jedným vajíčkom, pridáme soľ podľa chuti Zemiaková plnka: Uvarené posolené zemiaky roztlačíme( môžeme aj s prepraženým maslom), pridáme soľ a podľa chuti mleté čierne korenie Sladká plnka: hustý slivkový džem POSTUP PRÍPRAVY Keďže sú prázdniny a mamina pracuje, ja som sa nudila a tak som začala premýšľať nad otázkou, čo uvariť na obed. U mňa jednoznačne vyhrali pirohy, pretože som ich už dávno nejedla. No bol tu jeden problém- pirohy som ešte nikdy nerobila. Obávala som sa, či to čudo, čo mi vznikalo pod rukami bude vôbec jedlé a podarilo sa! Až na jednu vec- očistila som zemiaky na zemiakovú plnku, dala som ich variť, pripravila si raňajky a išla som sa naraňajkovať na tradičné miesto, na kreslo pred TV. No čuduj sa svet- zemiaky prihoreli! Robila som všetko pre ich záchranu, no nepodarilo sa. No s konečným výsledkom môžem byť spokojná- keďže stále som nedovŕšila vek 15 rokov. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (9) posledné: 27.11.2008, 17:17 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |