končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
zeleninové placky s namáčadlom :-)POTREBNÉ PRÍSADY placky: brokolica, karfiol, 3 vajcia, cesnak, 1 celozrnný rohlík, mlieko (u nás frčí sójové a pohánkové), drvená rasca, soľčanka, MČK, strúhanka na namáčadlo: 2 kyslé smotany (najlepšie 10%-né), čerstvý kôpor, cesnak, soľ POSTUP PRÍPRAVY Postup je veľmi jednoduchý: - uvaríme karfiol, brokolicu do polomäkka, poroztláčame vidličkou, pridáme rozdrobený rožok namočený v mlieku, vajcia - postupne okoreníme MČK, rascou, soľčankou, cesnakom - formujeme placky, ktoré obaľujeme v strúhanke a poukladáme na vopred jemne naolejovaný plech - upečieme do chrumkava a dozlatova, ako chcete:-))) Namáčadlo pripravíme z kyslých smotán do ktorých zamiešame na jemnúčko nakrájaný kôpor, cesnak a soľ. Potom už len kúsky placiek namáčame v namáčadle. Moja Daminka sa ide z tohto jedla zblázniť. Je to zdravé a veľmi chutné jedlo. Tak prajem dobrú chuť všetkým. Vyskúšajte, kým sú čerstvé zeleninky dostupné. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (3) posledné: 3.8.2013, 11:33 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |