. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > BEZMÄSITÉ JEDLÁ

Martina M. (mataalex) ID 27652
.
mimibazar.sk/mataalex
Oblasť: Trebišov
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 16.11.2007
Naposledy: 19.4.2016 8:09
Aktualizácia: 10.12.2011 18:35
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 20
RODINNÉ FOTOGRAFIE 54
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 31
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

Pečene zemiaky s uhorkovou plnkou



POTREBNÉ PRÍSADY

Zemiaky, PLNKA: šalatova uhorka, 1/4 l bieleho jogurtu, trošku kôpru, podla chuti cesnak, sol, korenie

POSTUP PRÍPRAVY

Zemiaky umyte a v šupke pečte asi hodinu na 200 stupňov. Z čerstvych uhoriek odrežte konce.Olupanu uhorku treba pozdlžne rozrezať a lyžicou vybrať jadierka. Dužinu najemno postruhajte a štavu dobre vytlačte. Zamiešajte do toho jogurt a kôpor, sol, čierne mlete korenie a pretlačeny cesnak. Uppečene zemiaky vyberte z rury a na vrchnej strane ich nadrežte. Zemiak roztvorte tak aby vznikla dutina na uhorkovu plnku. Podavajte teple ako prilohu k masku alebo samostatne.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

Zapekany okruhly chlieb



POTREBNÉ PRÍSADY

okruhly chlieb, 45dkg oravskej slaniny, 3 krabičky syr Karička, 1 červena a 1 zelena paprika, 1 kysla smotana, olej, čierne korenie, vegeta

POSTUP PRÍPRAVY

Z bochnika chleba odrežeme vrch a vydlabeme vnutro chleba. Pokrajame slaninu, opečieme na oleji. Zamiešame smotanu a syr, pridame pokrajane papriky, vychladenu slaninu bez oleja a vegetu a dobre premiešame.Tukom zo slaniny potrieme chlieb z vnutra aj z vonku. Naplnime zmesou a položime na vymasteny plech. Pečieme asi 15 minut v rure.Vydlabane vnutro z chleba tiež dame na plech zapiecť a po upečeni si namačame do syrovej omačky.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (3) posledné: 9.1.2008, 20:50 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu