končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Pečene zemiaky s uhorkovou plnkouPOTREBNÉ PRÍSADY Zemiaky, PLNKA: šalatova uhorka, 1/4 l bieleho jogurtu, trošku kôpru, podla chuti cesnak, sol, korenie POSTUP PRÍPRAVY Zemiaky umyte a v šupke pečte asi hodinu na 200 stupňov. Z čerstvych uhoriek odrežte konce.Olupanu uhorku treba pozdlžne rozrezať a lyžicou vybrať jadierka. Dužinu najemno postruhajte a štavu dobre vytlačte. Zamiešajte do toho jogurt a kôpor, sol, čierne mlete korenie a pretlačeny cesnak. Uppečene zemiaky vyberte z rury a na vrchnej strane ich nadrežte. Zemiak roztvorte tak aby vznikla dutina na uhorkovu plnku. Podavajte teple ako prilohu k masku alebo samostatne. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Zapekany okruhly chliebPOTREBNÉ PRÍSADY okruhly chlieb, 45dkg oravskej slaniny, 3 krabičky syr Karička, 1 červena a 1 zelena paprika, 1 kysla smotana, olej, čierne korenie, vegeta POSTUP PRÍPRAVY Z bochnika chleba odrežeme vrch a vydlabeme vnutro chleba. Pokrajame slaninu, opečieme na oleji. Zamiešame smotanu a syr, pridame pokrajane papriky, vychladenu slaninu bez oleja a vegetu a dobre premiešame.Tukom zo slaniny potrieme chlieb z vnutra aj z vonku. Naplnime zmesou a položime na vymasteny plech. Pečieme asi 15 minut v rure.Vydlabane vnutro z chleba tiež dame na plech zapiecť a po upečeni si namačame do syrovej omačky. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) KOMENTÁRE (3) posledné: 9.1.2008, 20:50 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |