Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
POTREBNÉ PRÍSADY
cca 50 strukov zelenej fazulky,hl.múka,2 vajcia,strúhanka,olej,2 mikroténové sáčky
POSTUP PRÍPRAVY
Fazuľa sa nemusí predvárať.Očistíme konce a šupneme do mikroténového sáčku v ktorom máme hladkú múku.Zatrasieme a máme rovnomerne obalené struky,potom ich dáme do vajíčka so soľou a nakoniec do mikr.sáčku so strúhankou a zatrasieme.Takto obalené ich vypražíme na horúcom oleji.Podávame so zemiakmi alebo samostatne ako hranolky k tatarskej.Zjedli to aj moje deti,ktoré zelenú fazuľu nemajú radi.
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov)
KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |