. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > BEZMÄSITÉ JEDLÁ

Marta R. (Martusik) ID 186272
.
Oblasť: POĽSKO
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 24.1.2011
Naposledy: 30.11.2011 21:31
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 3
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1)

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

Polske pirohy


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

Cesto:500g muky polohrubej,250ml vody alebo mlieka, stipka soli,1 vajce. Plnka:500g hribov najlepsie sampinony ale cerstve,800g kyslej kapusty,sol a mlete cierne korenie

POSTUP PRÍPRAVY

Cesto :preosiatu muku si zmiesame s vajickom a stipkou soli a pomaly lejeme vodu a miesime na cesto ked mame cesto vymiesene tak si vyvalkame dlhe koleso hrubka asi 2mm.potom si z neho vykrajovacom na pirihy ale poharikom okruhlym cca 5-6cm sirokym vykrajujeme kolieska.do koliesok vkladame plnku ktoru sme pripravili nasledovne hriby si nakrajeme na male kocky a usmazime na troske oleja pridame do nich trosku soli a cierneho korenia miesame a smazime cca 15 minut potom si nakrajme ak mame dlhu kapustu na mensie kusky a zmiesame s uz usmazenymi hribami. a plnime npu kolieska potom jednu stranu prelozim na tu druhu a prstami si ich polepime a dame zamrazit a ked ich chceme podavat tak ich vyberieme z mraznicky a dame mrazene varit do posolenej vriacej vody a varime ich az kym nevyplavaju hore potom ich mozeme jest take alebo este uzsmazit na oleji do zlatista alebo posypat usmazenymi hribami a kapustou dobru chut prajem!

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (3) posledné: 24.1.2011, 20:33 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu