končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Kapustové plackyPOTREBNÉ PRÍSADY Velka konkurencia tym zemiakovym! a staci nam iba: 1 mala hlavka bielej kapusty, 3 vajcia, vegeta, sol, korenie, asi 1 hrncek nejakej muky, bravcova mast alebo olej POSTUP PRÍPRAVY 1. nakrajame si kapustu na tenucke pasiky cca 0.5x2cm 2. nakrajanu kapustu zmiesame v miske s vegetou, korenim a solou a nechame odpocinut asi pol hodku, kym pusti stavu 3. primiesame muku, aby jej bolo tak akurat... ja som pouzila polohrubu. 4. na panvici rozpalime mast/olej a vyprazame. (ja som pouzila mast, pretoze na dlhe vyprazanie je zdravsia ako olej, ma vyssi stupen prepalenia sa..) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (4) posledné: 20.2.2015, 10:11 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Najlepší špenátový prívarok z čerstvého špenátuPOTREBNÉ PRÍSADY nejlepsi spenatovy privarok! dve balenia cerstveho spenatu, cesnak podla chuti - cca 4 struciky,, 1PL masla, 1 smotana na varenie, 2PL hladkej muky, sol, korenie , vajicka+ ++zemiakova kasa-zemiacky, mlieko, sol, maslo, POSTUP PRÍPRAVY 1. vo velkom hrnci si rozpalime maslo 2. spenat preplachneme studenou vodou a dame k maslu, stisime plamen 3. osolime a okorenime, prikryjeme pokrievkou a nechame dusit 15-20 min (ak chcete podliat, tak max pol deci vody) 4. udusene rozmixujeme ponornym mixerom a pridame roztlaceny cesnak 5. prilejeme smotanu, premiesame 6. z vysky poprasime mukou (ak treba zahustit), znova pomixujeme, nechame prevriet, a je to! Nachystame si zemiackovu kasu a varene vajicka alebo volske oko a podavame. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 20 návštěvníkov) KOMENTÁRE (10) posledné: 4.5.2017, 18:04 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Skvely, jednoduchy brokolicovy nakypPOTREBNÉ PRÍSADY brokolica, sampinony, prerastana slaninka, zemiaky, syr, smotana, sol, korenie, bazalka, trosku oleja POSTUP PRÍPRAVY 1. PRIPRAVA: Zemiaky si predvarime v supke, ale nemusia byt uplne uvarene. Pokrajame si sampinony - na platky, slaninku - na platky, a brokolicku rozoberieme na ruzicky ( ja som pokrajala aj stonku) 2. POSTUP. Na suchej panvici si oprazime slaninku, vyberieme a do vypeku dame prazit sampinony. Brokolicku mozme podusit alebo predvarit, nemusime vsak. Ja ju nechavam chvilu sparit nad tym istym hrncom, kde sa varili zemiaky. Zemiaky si osupeme a pokrajame na kolieska. Dno zapekacej misy potrieme olejom, poukladame zemiaky, osolime a okorenime, potom navrstvime sampinony, slaninku a nakoniec brokolicu. Znova osolime a okorenime, mozme posypat syrom a bazalkou. Zalejeme smotanou a zapiect cca na pol hodinku na 200 stupnov. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) KOMENTÁRE (8) posledné: 29.8.2012, 12:08 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |