končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Cesnakove zemiakove pyre bez mliekaPOTREBNÉ PRÍSADY 1kg zemiakov, 2PL olivového oleja, 4 strúžiky cesnaku, čerstvo pomleté čierne korenie, soľ POSTUP PRÍPRAVY Ošúpeme zemiaky, pokrájame ich na štvrtky a necháme variť v slanej vode. Keď už vyzerá, že budú hotové, roztlačíme si cesnak a necháme si zohriať olej na panvici. Z uvarených zemiakov nezlejeme všetku vodu, ale necháme na spodku hrnca asi tak 1 cm vody. Pridáme do horúceho oleja cesnak a osmahneme ho do zlatista. Keď má správnu farbu, celý obsah panvice vylejeme na zemiaky a okamžite ich začneme roztláčať. Na koniec pridáme čerstvo pomleté korenie. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Spenatovy zavinPOTREBNÉ PRÍSADY 1 balik listkoveho cesta, 1 balenie listoveho spenatu, cibulu, 2 struciky cesnaku, smotana na varenie, 1 vajce, 250 g sunku (nemusi byt), 150g platkoveho syra (ja som pouzila nakrajany tvrdy syr na platky), 150 g syra na struhanie, sol, mlete cierne korenie, hladku muku na podsypanie cesta, olej POSTUP PRÍPRAVY Na panvici osmazime cibulu a cesnak, pridame spenat. Ked mame spenat zohriaty, prilejeme trosku smotany. Ak mame spenatovy pretlak, tak vazne len trosku, aby sme to nemali moc riedke. Osolime, okorenime. Smotanu zlahka vyvarime. Pridame 1 vajce a nastruhany syr. Ked sa nam syr roztopi, odstavime panvicu zo sporaku a nechame vychladnut.. Medzitym si na pomucenej doske vyvalkame cesto. Na rozvalkane cesto rozlozime sunku, platkovy syr a nakoniec pridame spenatovu zmes. Cesto zrolujeme a dame na plech vystlany papierom na pecenie. Potrieme vajickom a sup do truby. Pecieme asi pri 200°C cc 15-20 minut. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |