Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
POTREBNÉ PRÍSADY
*mrazené krevety - lúpané
*cibuľa
* cesnak
* paradajky
*paradajkový pretlak
*150 ml červeného vína
* 0,5 kg cestovín
*olivový olej
*petržlenová vňať
*soľ
* čierne korenie
POSTUP PRÍPRAVY
Tento recept je odskúšaný, odporúčam ho na plnej čiare, určite vyskúšajte, môj priateľ za ním šalie keď ho urobím!!!!
Na panvici rozohrejeme olivový olej a jemne opečieme nakrájanú cibuľu a cesnak.
Vmiešame nakrájané paradajky, pretlak a červené víno. Osolíme a okoreníme.
Omáčku podusíme asi 10 minút bez pokrievky aby zhustla.
Potom pridáme nakrájanú petržlenovú vňať (môže byť aj sušená) a krevety a dusíme 5 minút.
Medzitým uvaríme cestoviny, zcedíme a zmiešame s omáčkou.
Na záver posypeme strúhaným syrom.
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)
KOMENTÁRE (3) posledné: 21.4.2011, 11:37 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |