Janette M. (Zinka16) ID 75844 |
|
Oblasť: Banská Bystrica |
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení) |
Registrácia: 5.1.2009 |
Naposledy: 23.4.2024 16:14 |
Aktualizácia: 9.3.2020 16:21 |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
POTREBNÉ PRÍSADY
olej, mleté mäso z diviaka (cca 1 kg), 4 rožky, 200-300 ml mlieka, 6 strúčikov cesnaku, 1 bal korenie na divinu, soľ, čierne korenie, strúhanka, 2 surové vajíčka, 2 uvarené vajíčka, mrazená zelenina, tvrdý syr nakrájaný na pásiky (cca 100 g), párky alebo klobáska, potravinárska fólia, alobal
POSTUP PRÍPRAVY
Mleté mäso premiešame s korením na divinu, čiernym korením, prepasírovaným cesnakom a soľou. Rožky nakrájané na jemné kocky namočíme do mlieka a necháme dobre napiť. Pridáme 2 vajcia, dôkladne rukami premiešame a vytvoríme pevnú hmotu. Necháme hodinku alebo aj dlhšie odležať v chladničke, aby mäsko prešlo chuťami. Ďalší postup je pri obrázkoch.
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov)
KOMENTÁRE (5) posledné: 15.1.2011, 17:43 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |