Nina G. (shitanshah) ID 70486 |
|
Oblasť: Bratislava |
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení) |
Registrácia: 26.11.2008 |
Naposledy: 8.8.2015 23:18 |
Aktualizácia: 24.5.2013 18:06 |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
POTREBNÉ PRÍSADY
masko z jeleňa, koreňová zelenina, korenie, horčica, olej, cibuľa, smotana na varenie
POSTUP PRÍPRAVY
Ja som mala z jelena krk, tak som si to narezala na menšie rezniky a vyklepala, osolila, pomúčila hladkou múkou a na oleji rýchlo opražila z oboch strán. Vo výpeku som opražila cibuľu a ked bola dozlatova opražená, pridala som na kocky pokrájanú koreňovú zeleninu, hlavne veľa zeleru. Osolila som , okorenila, pridala bobkovy list 4 ks, muškátový oriešok , pridala masko a dala do kuchty na 30min, a samozrejme podliala som vodou asi 3 dcl. Po ududsení som masko vybrala aj bobkac a potom som rozmixovala rucnym ponornym mixerom vsetku zeleninu, pridala za 2 lyzice polotucnej horcice a postupne som pridavala smotanu na varenie, nebolo treba ani zahustit. K tomu knedlu a dobru chut.
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov)
KOMENTÁRE (2) posledné: 3.2.2013, 10:49 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |