Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
POTREBNÉ PRÍSADY
500 g pangasa, dve kysle smotany, kyslu (kvasenu) kapustu, syr, maslo, sol, rasca
POSTUP PRÍPRAVY
Na spodok pekaca rozlozime kvasenu kapustu (vodu sme vyliali, najlepsie do pohara a sup vypit). Pangasa osolime z oboch stran, orascovime. Dame ho pekne na kapusticku., na rybku dva (tri styri, podla velkosti) platky masla. Potom kyslu smotanku a trosku struhaneho syra navrch. Zakryjeme alobalom a dame piect do rury. Ked je ryba makka, odstranime alobal a nechame zapiect syr :) Je to mnam, nezlaknite sa tej kombinacie kapusta a ryba :)
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)
KOMENTÁRE (2) posledné: 14.1.2011, 21:24 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |