. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > RYBY A DARY MORA

Lenka K. (chrumka0203) ID 49768
.
Oblasť: Čadca
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 18.6.2008
Naposledy: 10.9.2021 14:46
Aktualizácia: 4.3.2015 7:44
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 17
RODINNÉ FOTOGRAFIE 11
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 2
RECEPTY 18
NÁVODY 2
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1)

RYBY A DARY MORA

Rybie fašírky v náleve



POTREBNÉ PRÍSADY

Fašírky: 1 kg ryby,soľ, boblový list, čierne korenie, 2 vajíčka, rožok namočený v mlieku, vegeta, majorán, drvená rasca, strúhanka Nálev:1 l vody, 2 dcl octu, 2,5 dcl červeného vínneho octu (pri tomto pomere sa nám fašírky zdali príliš kyslé, takže odvtedy dávame len polovicu odporúčaného množstva), 1 PL soli, 1,5 PL cukru, 1 PL vegety, 1 PL magi, bobkový list, gulôčky čierneho a nového korenia, 2 klinčeky

POSTUP PRÍPRAVY

Ryby poriadne očistíme, vložíme do hrnca s vriacou vodou, do ktorej pridáme koreniny a varíme asi 15 min.Potom ich vyberieme, vykostíme a pomelieme. Pridáme ostatné suroviny a dôkladne zmiešame. Vytvarujeme malé gulôčky alebo fašírky, ktoré obalíme v strúhanke a upečieme v rozohriatom oleji.

Všetky prísady na nálev dáme uvariť a následne necháme vychladiť.

Fašírky vložíme do nejakej uzaverateľnej nádoby, celé zalejeme nálevom, zaťažíme a necháme v chlade odležať zo tri dni, nech sa riadne premiešajú chute.

PS: Ja som tento recept robila aj zo zvyškov pečených rýb ktoré ostali od obeda a nebolo vidno rozdiel. Boli mňam

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (6) posledné: 3.3.2010, 14:39 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu