. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > RYBY A DARY MORA

Zuzana S. (zunicka) ID 114201
.
Oblasť: Žilina
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 25.9.2009
Naposledy: 22.4.2024 13:26
Aktualizácia: 7.2.2011 20:21
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 1
RODINNÉ FOTOGRAFIE 4
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 15
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1)

RYBY A DARY MORA

Losos v kabátiku z prosciutta s pyré z červenej šošovice



POTREBNÉ PRÍSADY

Pre 2 osoby: 2x150g filé z lososa, 2-3ks prosciutto crudo, korenie na ryby, olivový olej, 150g červenej šošovice, soľ, korenie, citrónová šťava, olivový olej extra panenský, bazalka, môže byť parmezán

POSTUP PRÍPRAVY

Filé z lososa zbavíme kože, umyjeme, osušíme a okoreníme obľúbeným korením na ryby. Obalíme v plátku prosciutta (alebo inej fajnej šunky) tak, aby konce ryby trčali. Pokvapkáme olivovým olejom a dáme piecť na 220C na 10 minút.
Zatiaľ si prepláchneme červenú šošovicu, zalejem studenou vodou a dáme variť na asi 8-10min. Scedíme vodu a šošovicu premiešame so soľou, korením, citrónovou šťavou a 2PL extra panenského olivového oleja. Dochutíme obľúbenými bylinkami. Jamie Oliver v originál recepte píše petrželenovú vňať, bazalku a mätu. Ja som mala doma rozmarín, tak som dala ten. Ešte som dochutila nastrúhaným parmezánom.
Ja som podávala aj s naklíčenými fazuľami mungo a azuki.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (1) posledné: 30.12.2010, 10:14 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu