. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > MLETÉ MÄSO

Martina Z. (Maťa149) ID 90159
.
Oblasť: Michalovce
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 1.4.2009
Naposledy: 7.12.2021 10:37
Aktualizácia: 9.10.2013 10:52
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 2
RODINNÉ FOTOGRAFIE 62
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 56
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1)

MLETÉ MÄSO

Bôčiková roláda



POTREBNÉ PRÍSADY

1 kg bravčového bôčika(bez kosti) , 30 dkg diétnej salámy, 5 vajec, 2 dcl mlieka, 2PL vegety, 2 PL oleja, konzervovaná červená kápia, mleté korenie, soľ

POSTUP PRÍPRAVY

Bôčik pomelieme, pridáme mlieko, vegetu, korenie a soľ. Hmotu dobre spracujeme a na niekoľko hodín odložíme do chladničky( najlepšie od večera do rána). Na oleji pripravíme z vajec praženicu, ktorú osolíme. Mäsovú hmotu položíme na čistú vodou navlhčenú utierku a roztlačíme ju rukami na plát velký asi 30x30 cm. Na vrch poukladáme na tenko narezané kolieska salámy. Na salámu rozotrieme praženicu, na praženicu poukladáme na širšie pásy narezanú kápiu. Pomocou obrúska pomaly stočiť do závitku a preložiť na pripravený alobal. Celú roládu zabalíme do alobalu a pečieme na suchom plechu. Piecť v alobale 30 min, potom alobal prestrihnúť a dopiecť nech má vrch pekne pripečený. Vyzerá skvelo a chutí ešte lepšie. Výborná dekorácia na veľkonočnú obloženú misu.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (2) posledné: 26.8.2012, 10:51 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu