končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
MLETÉ MÄSO |
Hamburger ako z fastfoodu...POTREBNÉ PRÍSADY balenie mletého mäsa kto má aké rád, soľ, čierne korenie, 5stručkov cesnaku, korenie na mäso, vajce a hrsť strúhanky, hamburgerové žemle, šalát, paradajky, syr, cibuľka jarná alebo neskoršia, šalátová uhorka, kečup, tatárka, alebo kto má rád len horčica, ako príloha kto chce hranolky a zeleninový šalát s jogurtovým dresingom.. POSTUP PRÍPRAVY mäso si dáme do misky osolíme, okoreníme, pridáme vajce, pretlačené cesnaky, a strúhanku, rukou riadne vymiesime, a tvarujume ploché placky a opekáme na panvičke medzitým kým sa robí mäso tak si nakrájame zeleninu na koliečka, syr na plátky nakrájame..keď sa mäso dopeká tak si rozkrojíme žemle a dáme do rozohriatej rúry na chvíľu zchrumkavieť ale nesmú zhorieť, potom veľmi rýchlo natrieme vrchnú stranu žemle kučupom a spodnú tatárkou položíme na spodnú mäso na mäso syr a zeleninu a šalát na koniec a pritlačime..hranolky ja robím v trúbe na kvapke oleja nie sú potom taká premastené a sú chutnejšie a šalát k tomu: zelenina akú má kto rád a dresing sa skladá z jedného bieleho jogurtu čierneho korenia soli a nakrájam tam cibulu... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 13 návštěvníkov) KOMENTÁRE (1) posledné: 16.9.2010, 14:40 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MLETÉ MÄSO |
Hamburger ako z fastfoodu...POTREBNÉ PRÍSADY balenie mletého mäsa kto má aké rád, soľ, čierne korenie, 5stručkov cesnaku, korenie na mäso, vajce a hrsť strúhanky, hamburgerové žemle, šalát, paradajky, syr, cibuľka jarná alebo neskoršia, šalátová uhorka, kečup, tatárka, alebo kto má rád len horčica, ako príloha kto chce hranolky a zeleninový šalát s jogurtovým dresingom.. POSTUP PRÍPRAVY mäso si dáme do misky osolíme, okoreníme, pridáme vajce, pretlačené cesnaky, a strúhanku, rukou riadne vymiesime, a tvarujume ploché placky a opekáme na panvičke medzitým kým sa robí mäso tak si nakrájame zeleninu na koliečka, syr na plátky nakrájame..keď sa mäso dopeká tak si rozkrojíme žemle a dáme do rozohriatej rúry na chvíľu zchrumkavieť ale nesmú zhorieť, potom veľmi rýchlo natrieme vrchnú stranu žemle kučupom a spodnú tatárkou položíme na spodnú mäso na mäso syr a zeleninu a šalát na koniec a pritlačime..hranolky ja robím v trúbe na kvapke oleja nie sú potom taká premastené a sú chutnejšie a šalát k tomu: zelenina akú má kto rád a dresing sa skladá z jedného bieleho jogurtu čierneho korenia soli a nakrájam tam cibulu... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |