Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
POTREBNÉ PRÍSADY
1kg bravčové chudé mäso (stehno), 1hrsť huby (judášove ucho), ryžové oplátky, mrkva, kaleráb, ryžové rezance - niťovky, 2 vajcia, 1 zarovnaná PL vegety, soľ a MČK, 1malá cibula, 1pivo al. voda, olej na vyprážanie
POSTUP PRÍPRAVY
Mäso si pomelieme. Mrkvu a kaleráb pokrájame na rezance. Huby dáme na 1 hod namočiť do studenej vody, potom na 5 min do horucej vody a nakrájame na tenké pásiky. Ryžové rezance tiež na 5min namočíme do horúcej vody, ale sledujeme aby nezmekli. Všetky suroviny rukami premiešame. Oplátku namočíme do piva (vody) kým nezmäkne a plníme mäsom. Ked chceme viac zeleninové tak dáme menej mäsa a viac zeleniny.. Z tohto množstva vyjde cca 25 kusov ... Vysmážame 5min na horúcom oleji. Podávane s ryžou, a zeleninou... Dobrú chuť...
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)
KOMENTÁRE (5) posledné: 17.8.2011, 12:14 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |