. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > BRAVČOVÉ MÄSO

dana t. (danulatenko) ID 96133
.
Oblasť: Trnava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 14.5.2009
Naposledy: 19.12.2023 18:38
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 8
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1)

BRAVČOVÉ MÄSO

Úžasné rezne



POTREBNÉ PRÍSADY

Rezne z brav. mäsa (v povodnom recepte je teľacie) 2 cibule pokrajané na kolieska 2 strúčiky cesnaku na kolieska čierne korenie guľky petržlenová vňať posekaná citrónová šťava, soľ

POSTUP PRÍPRAVY

Takže potrebujem na ne teľacie alebo morčacie mäso do tenúčka vyklepané (také 3-4 mm sú ideálne), ak sa dá tak aj na veľkosť celého taniera, ďalej cibuľu na kolieska pokrájanú, petržlenovú vňať, celé čierne korenie a posekaný cesnak. Každý vyklepaný rezník pekne osolím, položím na tanier a poukladám naň pár koliesok cibule, trocha cesnaku, guľôčky čierneho korenia a lístky vňate. Ak sa žiada chuť mäsa ešte vylepšiť, tak každý rezeň treba poliať lyžičkou zmesi citrónovej šťavy a - ako inak - bieleho vína. Rezne kladiem na seba na tesno a cez noc nechám stáť v chladničke. Pred obalením sa všetky ingrediencie z mäsa vyberú. Rezne obalím v hladkej múke zmiešanej z lyžičkou podrveného bieleho korenia, ďalej vo vajíčkach rozšľahaných so smotanou a napokon v strúhanke. Vysmážajú sa pomaličky v horúcom oleji alebo na masti
Všetky tie suroviny im dodávajú fakt úžasnú chuť, o akej obyčajné rezne ani nechyrovali. Musíte ich vyskúšať!

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 17 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (6) posledné: 19.9.2012, 19:39 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu