končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Diabolská roštenkaPOTREBNÉ PRÍSADY 1kg mäsa na rezne (roštenka, karé bez kosti, prípadne hydina) fantázii sa medze nekladú, kto čo rád , ale pôvodne to bol recept na roštenku:o) preto sa aj tak volá, 5 vajec, 2 Polievkové Lyžice horčice, 2PL kečupu, 1,5 Kávovej Lyžice soli, 1/2 KL čierneho mletého korenia, 1 KL vegety, 1KL kari korenia, 1KL sladkej papriky, 1KL štííííplavej papriky, 1/2 KL mletej rasce, 1 KL majoránky,2 PL oleja POSTUP PRÍPRAVY úúúúúúúplne jednoduchý ako facka OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 13 návštěvníkov) KOMENTÁRE (7) posledné: 11.1.2014, 21:26 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Minútky z bravčovej panenky so syrovou omáčkou a pečenými zemiakmi s pochúťkovou smotanouPOTREBNÉ PRÍSADY Bravčová panenka-koľko potrebujete , soľ, korenie, olej*** na omáčku pre cca 4 osoby: olej , 2 lyžice hladkej múky , 2-3 dcl mlieka, soľ, strúhaný syr-Eidam, kľudne môže byť aj Niva, s ňou je to tiež výborné ***zemiaky-postup uvedený zvlášť v mojich receptoch POSTUP PRÍPRAVY Maminky aj nemaminky, vedzte, že hoci má toto jedlo dlllllllllhočizný názov, jeho príprava je rýchla. Najdlhšie sa snáď varí len tá bešamelová omáčka:o)) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 32 návštěvníkov) KOMENTÁRE (11) posledné: 28.12.2017, 22:12 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Marinované bravčové karé-vhodné na grilovaniePOTREBNÉ PRÍSADY 1,5 až 2 kg- Bravčového karé***Marináda: 4 polievkové lyžice obyčajnej horčice, 2 pol. lyžice citrónovej šťavy, 2 polievkové lyžice olivového oleja, 1 kávovú lyžičku soli-nie kopcovitú-prípadne podľa vašej chuti , 1/2 lyžičky zeleného korenia a 1/2 lyžičky mletej červenej papriky, sušená alebo čerstvá bazalka a provensálske korenie -bylinky spolu za 1 kávovú lyžičku, pretlačený cesnak aspoň 4 strúčiky POSTUP PRÍPRAVY Takisto, ako pri šaláte veľmi jednoduchý. Doteraz sme vždy grilovali len kuracinku a keďže sme jej už prejedení, tak sme sa rozhodli pre zmenu a vyplatilo sa. Mäsko bolo šťavnaté a veľmi chutné:o) Bohužiaľ bola som v časovej tiesni, tak obrázkový postup nie je úplne podrobný, ale myslím, že úplne na prípravu stačí. Karé by som odporučila marinovať deň pred grilovaním, alebo nechať ho postáť v marináde minimálne 4 hodinky. Tak šupito na postup: OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) KOMENTÁRE (2) posledné: 30.7.2007, 8:46 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |