. .. .. .. .. .. .
. .

Marinované bravčové karé-vhodné na grilovanie - RECEPT 1834

Lucia H. (Luc2) ID 5741
.
mimibazar.sk/luc2
Oblasť: Považská Bystrica
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 25.8.2006
Naposledy: 1.2.2016 16:06
Aktualizácia: 9.2.2015 11:14
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 101
RODINNÉ FOTOGRAFIE 3
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 1
RECEPTY 572
NÁVODY 0

BRAVČOVÉ MÄSO

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)


Marinované bravčové karé-vhodné na grilovanie


[ recept č. 1834 zo dňa  ]


Marinované bravčové karé-vhodné na grilovanie


POTREBNÉ PRÍSADY

1,5 až 2 kg- Bravčového karé***Marináda: 4 polievkové lyžice obyčajnej horčice, 2 pol. lyžice citrónovej šťavy, 2 polievkové lyžice olivového oleja, 1 kávovú lyžičku soli-nie kopcovitú-prípadne podľa vašej chuti , 1/2 lyžičky zeleného korenia a 1/2 lyžičky mletej červenej papriky, sušená alebo čerstvá bazalka a provensálske korenie -bylinky spolu za 1 kávovú lyžičku, pretlačený cesnak aspoň 4 strúčiky

POSTUP PRÍPRAVY

Takisto, ako pri šaláte veľmi jednoduchý. Doteraz sme vždy grilovali len kuracinku a keďže sme jej už prejedení, tak sme sa rozhodli pre zmenu a vyplatilo sa. Mäsko bolo šťavnaté a veľmi chutné:o) Bohužiaľ bola som v časovej tiesni, tak obrázkový postup nie je úplne podrobný, ale myslím, že úplne na prípravu stačí. Karé by som odporučila marinovať deň pred grilovaním, alebo nechať ho postáť v marináde minimálne 4 hodinky. Tak šupito na postup:

OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


Odkostené mäsko nakrájame na 1,5 cm hrubé plátky, nám vyšlo 11 alebo 12 kúskov a potrieme marinádou z oboch strán, ktorú sme si pripravili vymiešaním vyššie uvedených surovín.


Kto nemá v hlave, má v rukách a keďže som zabudla do marinády pridať roztlačený cesnak, tak som ručne "natierala" každý rezník cesnakom...


...marinované karé dáme na chladné miesto odpočívať...ako som spomínala najlepšie cez noc alebo minimálne na 4 hodinky...


...keď už je uhlie pripravené na náklad, rezne poukladáme na rošt a grilujeme z každej strany, spolu nám to trvalo ani nie 20 minút...


...ugrilované mäsko podávame so šalátom, chlebíkom alebo s čím chcete...Dobrú chuť...



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Zeleninový šalát ku grilovanému karé | Marinované bravčové karé-vhodné na grilovanie | Kyslá kapusta pre Martinku (Mata74) , recept podľa babičky:o) >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Andrea Š. (Andrejocka) ID 17155 (29.7.2007, 20:05)
Lucka, hneď by sme prišli ;-) :-$ ;-) (H), len vyhnať by si nás musela ;-) ;-) ;-) ;-)
Grilovačka musela byť super. Papa Aďa (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Lucia H. (Luc2) ID 5741, mimibazar.sk/luc2 (30.7.2007, 8:46)
Adi, nabudúce musíte prísť! 8o|Grilovačka bola super (PL). (L)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu