. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > BRAVČOVÉ MÄSO

Maria I. (mucilienka) ID 47050
.
Oblasť: Trenčín
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 22.5.2008
Naposledy: 14.5.2019 7:49
Aktualizácia: 10.11.2014 15:29
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 108
RODINNÉ FOTOGRAFIE 57
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 80
NÁVODY 1
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 5 (zobrazuje sa 1-5)

BRAVČOVÉ MÄSO

Bravčové rezance v horčicovej omáčke



POTREBNÉ PRÍSADY

1kg bravčového pliecka alebo karé * 2ks cibulky * 2ks domácej klobásky/pripadne inej na takýto spôsob * 3 PL lyžice plnotučnej horčice * 3 PL lyžice kremžskej horčice * 1 šľahačková smotana * soľ * 1dcl vody

POSTUP PRÍPRAVY

Veľmi jednoduchý, ale o to efektnejší receptík. Povedala mi ho minulý týždeň mamina, hneď som ho vyskúšala.
Takze ideme na to: Deň vopred si namočíme mäsko do "marinády", ktorú pripravíme nasledovne - zmiešame nadrobno nakrájanu cibuľku s klobáskou nakrájanou na kolieska, oboma horčicami, soľou a korením. Do tohto "pácu" namočíme na rezančeky nakrájane mäsko a necháme odstáť - najlepšie cez noc. Potom zmes dáme do zapekacej misy/pekáča a podlejeme 1dcl vody. Pečieme v rúre asi tak 40 min. pri teplote tak 170C /teplovzduešná/. Po tomto čase pridáme šlahačkovú smotanu a este pečieme 20 min. Podávame s ryžou, alebo opekanými zemiakmi, prípadne s chlebíkom ako sýtu večeru.

D O P O R U Č U J E M ! ! !

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 42 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (4) posledné: 21.2.2012, 11:43 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Famozne zavitky z bravcoveho maska



POTREBNÉ PRÍSADY

bravcove stehno * paprikovu pomazanku * sunkovu salamu * eidam syr * kocku bujonu * 2dcl smotany na varenie * sol * bazalka * 1/2 KL solamylu * pre chut mozno pridat slaninku

POSTUP PRÍPRAVY

v obrazkoch

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 35 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (17) posledné: 24.1.2010, 13:35 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Bravcove na pore - rychle a vyborne!



POTREBNÉ PRÍSADY

bravcove kare 2 velke pory maslo smotana na varenie tvrdy syr na posypanie

POSTUP PRÍPRAVY

Bravcove kare naklepeme, osolime, okorenime a opaprikovime. Misu z janskeho skla vymastime pravym maslom a naukladame do nej masko. Posypeme porom nakrajanym na kolieska, podlejeme troskou vody a dame do rury. Pecieme prikryte asi 30 minut. Potom pridame 250ml smotanu na varenie a pecieme dalsich 30 min. Pred dopecenim hrubo posypeme najemno nastruhanym tvrdym syrom. Podavame s opekanymi zemiakmi. Je to vynikajuce a velmi jednoduche.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (1) posledné: 1.3.2009, 17:27 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Dvojicky z krkovicky v bazalkovej omacke



POTREBNÉ PRÍSADY

kolko platkov udenej krkovicky, tolko platkov neudenej/surovej krkovicky * kremzska alebo dijonska horcica * cesnak * cibula * flasa kecupu * 250ml smotany na varenie * solamyl * sol * korenie * bazalka * sparadla

POSTUP PRÍPRAVY

v obrazkoch

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (3) posledné: 17.12.2008, 13:15 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Bravcova lopatka po soblahovsky



POTREBNÉ PRÍSADY

bracova lopatka cibula zavarane uhorky sunkova salama - ja som dala prazsku plnotucne mlieko smotana na varenie hladka muka vegeta, korenie, sol

POSTUP PRÍPRAVY

Cibulku nakrajanu na jemno spenime na masti/oleji. Ked je oprazena na ruzova, pridame bravcove masko pokrajane na sliziky, orestujeme a podlejeme vodou. Dusime asi hodinu do makka, spolu s uhorkami nakrajanymi na kolieska a sunkou nakrajanou na sliziky. Ked je masko makke, zahustime ho mukou rozhabarkovanou v smotane, dolejeme mlieko - podla hustoty aku chceme mat a dochutime korenim. Podavame s knedlou. Jednotlive mnozstva upravujeme podla toho, kolko porcii a ake mnozstvo potrebujeme uvarit...
Je to vynikajuce! Vyskusajte, oblizete vsetkych desat!

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

KOMENTÁRE (3) posledné: 2.11.2008, 20:50 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 5 (zobrazuje sa 1-5)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu