končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Zapekané medailónikyPOTREBNÉ PRÍSADY 600g brav. karé * soľ * mčk * 600g paradajok * 4 PL parad. pretlaku * tymián * 150g brokolice * 150g mozzarelly POSTUP PRÍPRAVY Rezne z bravčového mäsa mierne naklepeme. Osolíme, okoreníme a opečieme na troche oleja z oboch strán. Odložíme na teplom mieste. Paradajky vložíme na 2 min do vriacej vody, ošúpeme a pokrájame. Obvaríme ružičky brokolice. Zapekaciu misu natrieme olejom, uložíme mäso, obložíme paradajkami, brokolicou, pokvapkáme pretlakom, ochutíme soľou, tymiánom, zapečieme 5 min. Mozzarellu pokrájame, poukladáme do misy a zapekáme, kým sa neroztopí. zdroj: Gazdinka 2011 ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) KOMENTÁRE (3) posledné: 17.1.2011, 12:19 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Segedínsky guláš (ID 1403)POTREBNÉ PRÍSADY 400 g bravčového mäsa * 1 cibuľa * olej * 1 ČL mletej červenej papriky * mčk * soľ * 400 g kyslej kapusty * 500 ml smotany na varenie * 5 PL hladkej múky POSTUP PRÍPRAVY Na oleji speníme cibuľu. Pridáme mäso a opečieme. Zalejeme zmesou korenia (do pohára dáme mletú červenú papriku, mčk a soľ, zalejeme vodou a rozmiešame) a dusíme, kým nie je mäso takmer hotové. Kyslú kapustu som podusila zvlášť. Keď je mäso aj kapusta hotová, spojíme dohromady. V smotane rozmixujeme hladkú múku a prilejeme. Dusíme cca 15 minút. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 14 návštěvníkov) KOMENTÁRE (5) posledné: 17.2.2013, 11:39 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |