. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > BRAVČOVÉ MÄSO

Helena B. (hela2) ID 37749
.
Oblasť: Žarnovica
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 4.3.2008
Naposledy: 15.2.2016 13:47
Aktualizácia: 10.8.2010 7:19
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 13
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 30
RECEPTY 22
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)

BRAVČOVÉ MÄSO

BULHARSKÝ ŠALÁT MASOVÝ - origoš



POTREBNÉ PRÍSADY

300g bravčové plece, 160g sterilizovanej kápie, 100g paradajkového pretlaku, 200g cibule, 260g lečo, 1/2dcl červeného vína, soľ, trošku kryšt.cukru, korenie 70g olej, 10g cesnak, 2cl ocot, 1 poliev.lyžica worčestrovej omáčky kto má rdá pikantné tak ešte feferónky podľa chute

POSTUP PRÍPRAVY

Tento šalát je podľa receptúry ako sa robí vo výrobniach do obchodov.

Mäso osolíme, upečieme a necháme vychladnúť. Na rezance pokrájanú cibuľu udusíme do sklovita /nie viac/ na oleji, pridáme paradaj.pretlak, korenie, soľ, cukor a červené víno. Kto chce pikantné môže dať feferénky podľa chute. Dusiť za občaného miešania cca 20min. Nechať vychladnúť.
Potom pridáme prelisovaný cesnak, soľ, kápiu, lečo a studené upečené mäso pokrájané na malé kocky aj so šťavou s pečenia.
Všetko premiešať a nechať v chlade uležať aspoň 2hod.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (1) posledné: 15.11.2009, 22:52 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

RAŽNIČI



POTREBNÉ PRÍSADY

Bravčové kare vykostené, oravská slanina, cibuľa, zemiaky, zelená paprika, olej, biele víno, koňak.

POSTUP PRÍPRAVY

Kare nakrájame na plátky, naklepeme, ochutíme korením a a soľou. Potom prudko opečieme na oleji.
Pokrájame na kúsky. Očistené zemiaky pokrájame na plátky a opaprikujeme. Trochu opečieme na výpeku z mäsa.
Na ihlu striedavo napichujeme mäso, zemiaky, papriku, slaninu a cibuľu. Dáme na alobal, pokvapkáme olejom, polejeme lyžicou koňaku a lyžicou vína. Zabalíme a dáme upiecť. Podávame so zeleninovým
šalátom.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (1) posledné: 29.10.2009, 20:45 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu