končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
BRAVČOVÉ MÄSO |
BULHARSKÝ ŠALÁT MASOVÝ - origošPOTREBNÉ PRÍSADY 300g bravčové plece, 160g sterilizovanej kápie, 100g paradajkového pretlaku, 200g cibule, 260g lečo, 1/2dcl červeného vína, soľ, trošku kryšt.cukru, korenie 70g olej, 10g cesnak, 2cl ocot, 1 poliev.lyžica worčestrovej omáčky kto má rdá pikantné tak ešte feferónky podľa chute POSTUP PRÍPRAVY Tento šalát je podľa receptúry ako sa robí vo výrobniach do obchodov. Mäso osolíme, upečieme a necháme vychladnúť. Na rezance pokrájanú cibuľu udusíme do sklovita /nie viac/ na oleji, pridáme paradaj.pretlak, korenie, soľ, cukor a červené víno. Kto chce pikantné môže dať feferénky podľa chute. Dusiť za občaného miešania cca 20min. Nechať vychladnúť. Potom pridáme prelisovaný cesnak, soľ, kápiu, lečo a studené upečené mäso pokrájané na malé kocky aj so šťavou s pečenia. Všetko premiešať a nechať v chlade uležať aspoň 2hod. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) KOMENTÁRE (1) posledné: 15.11.2009, 22:52 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
RAŽNIČIPOTREBNÉ PRÍSADY Bravčové kare vykostené, oravská slanina, cibuľa, zemiaky, zelená paprika, olej, biele víno, koňak. POSTUP PRÍPRAVY Kare nakrájame na plátky, naklepeme, ochutíme korením a a soľou. Potom prudko opečieme na oleji. Pokrájame na kúsky. Očistené zemiaky pokrájame na plátky a opaprikujeme. Trochu opečieme na výpeku z mäsa. Na ihlu striedavo napichujeme mäso, zemiaky, papriku, slaninu a cibuľu. Dáme na alobal, pokvapkáme olejom, polejeme lyžicou koňaku a lyžicou vína. Zabalíme a dáme upiecť. Podávame so zeleninovým šalátom. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (1) posledné: 29.10.2009, 20:45 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |