končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Zapečená bravčová panenkaPOTREBNÉ PRÍSADY 2 bravčové panenky...plátky slaniny...šampiňóny (konzerva)...hrášok (môže byť aj s mrkvou) ...paprika...cukina...smotana na šľahanie...grilovacie korenie POSTUP PRÍPRAVY do misy na zapekanie vložíme nakrájanú panenku, okoreníme, na každú dáme plátok slaninky, nasypeme zeleninu, nalejeme smotanu, zapekáme asi 40min. pri teplote 170˙C OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) KOMENTÁRE (4) posledné: 1.6.2013, 11:30 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |