. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > BRAVČOVÉ MÄSO

Erika M. (murka1) ID 25512
.
Oblasť: Banská Bystrica
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 25.10.2007
Naposledy: 27.4.2024 22:11
Aktualizácia: 23.5.2017 14:52
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 8
RODINNÉ FOTOGRAFIE 86
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 19
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1)

BRAVČOVÉ MÄSO

Údené mäso so zemiakovými knedličkami a špenátom



POTREBNÉ PRÍSADY

Špenát, údené mäsko, zemiakové cesto, cesnak, cibuľa - vyzerá ako slaninka, ale je to cibuľa :-), soľ.....
kuk obrázok nižšie.

POSTUP PRÍPRAVY

Takže ideme na to:
Dáme si variť údeninu s bobkovým listom. Zatiaľ vypracujeme zo zemiakového cesta 3 - 4 knedle. Keď sa údeninka uvarí, vyberieme ju a v tej istej vode (trošku osolenej) uvaríme knedličky podľa návodu (15 - 20 min.) ako je písané na obale. Šikovnejšie mamičky si ich urobia doma :-) Ja varím z polotovaru, čas je vzácny :-) V inom hrnci uvaríme špenát - kto je ako zvyknutý. Ja pridávam trošku mlieka s múkou - špenátik je potom jemnejší a ku koncu ešte cesnak.
Potom už len všetko nakrájame a naporcujeme na taniere. A ešte jedna dôležitá prísada: na oleji do zlatohneda upražená cibuľka. Treba dať pri smažení pozor, lebo cibuľka sa v oleji praží ešte chvíľku po odstavení - takže aby vám nezhorela. Cibuľkou aj s olejom postrašíme knedličky aj údeninku. Kto nemá rád, cibuľu nemusí dávať, ale naozaj odporúčam :-)

Toto jedlo moja rodinka miluje, dokonca aj dcérka. Nerobíme ho často, ale zato si ho vychutnáme :-) A je veľmi nenáročné na čas a prípravu
Dobrú chuť

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

KOMENTÁRE (6) posledné: 17.1.2009, 13:47 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu