PROSÍM píšte nám cez MMB. Maily vždy neprejdú. CENY Nezjednávajte...POŠTOVNÉ platíte pošte, nie nám...ĎAKUJEME:-)
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
POTREBNÉ PRÍSADY
1 kg bravčového mäsa – najlepšie z pliecka, 3 väčšie cibule, 5 strúčikov cesnaku, 2 čajové lyžičky, gulášového korenia (môže byť aj karí), 2 čajové lyžičky sladkej mletej papriky, 3 polievkové lyžice Solamylusoľ, mleté korenie, 2 masoxy, feferonky (nemusia byť, nedávame), 0,75 – 1 liter vody.POZOR: nie veľa soli, lebo gulášik bude slaný
POSTUP PRÍPRAVY
Mäso a cibuľu nakrájať, zmiešať ostatné suroviny, poriadne premiešať (masoxy rozpustiť v malom hrnčeku a doliať do 1 litra vodu, dať všetko do pekáča, resp. vyšší plech, prikryť alobalom a piecť na 250°C asi 1,5 hod. NEDOLIEVAŤ VODU, NEMIEŠAŤ, NEDÁVAŤ DOLU ALOBAL!!!!!!!!!!!!!!! Výborný s chlebom, cestovinami, ryžou, knedľou. Tento recept dostala moja sestra a je fakt supiš.
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 25 návštěvníkov)
KOMENTÁRE (10) posledné: 26.2.2009, 22:21 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |