končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 4 (zobrazuje sa 1-4) |
BRAVČOVÉ MÄSO |
bravcovina na smotane s hubamiPOTREBNÉ PRÍSADY bravcove maso 400g, cesnak 2 struciky, zo 6 sampinonov, za hrst susenych hub, smotana na varenie 250-300ml, trochu silneho vyvaru ak mate, sol, korenie, mleta rasca, stonka rozmarinu, petrzlenova vnat POSTUP PRÍPRAVY Nedajte sa odradit obrazkom, nie je nastajlovany, proste ako som si nabrala, tak som odfotila :)) masko si dajte ake chcete, ja som akurat mala chude bravcove. Huby si namocime vopred aspon na par hodin, ja som nechala cez noc. Na oleji si prudko oprazime masko na kocky a nakrajane sampinony, pridame pretlaceny cesnak, prazime. pridame namocene huby aj s vodou, podlejeme vyvarom (ja som mala normalne kuraci zelatinovy bujon a dala som menej vody) a pridame stonku rozmarinu. nechame dusit cca 1h alebo kym nieje maso makke. Osolime, okorenime, pridame mletu rascu, smotanu, nechame prevriet a pridame vnatku. Podavame s lubovolnou prilohou. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Perfektny segedin za pol hodinuPOTREBNÉ PRÍSADY Pre celu rodinu budeme potrebovat : olej, 1kg kyslej kapusty, cca 400g bravcoveho masa, 1ks cibula, 1x smotana na varenie, sol, korenie, bobkovy list, rasca, cervena paprika + priloha kupena knedla alebo skuste domacu podla mojho receptu, ktora sa zarucene vydari kazdej gazdinke: 1kg polohrubej muky, 1 sacok suseneho drozdia, 4 lyzicky soli a 4 cukru, 3PL olivoveho oleja, 6dcl tepleho mlieka POSTUP PRÍPRAVY Na rozpalenom oleji oprazime nadrobno pokrajanu cibulu dozlatova, pridame maso, prudko oprazime pridame korenie, papriku, rascu a bobkovy list. Podlejeme vodou, dusime 10min a pridame kapustu. Podla chuti osolime alebo pridame trocha cukru, ak je kapusta velmi kysla.. Dusime dalsich desat minut, pridame smotanu, nechame previet a mame hotovo. Knedla: vsetky prisady vymiesime a nechame vykysnut. Vykysnute cesto rozdelime na bochniky a parime kazdy 20 minut, po vybrati poprepichujeme sparadlom a potrieme olejom. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) KOMENTÁRE (8) posledné: 1.11.2014, 7:21 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Falošné španielske vtáčkyPOTREBNÉ PRÍSADY 500g bravcovych steakov, 4-5 natvrdo uvarenych vajicok, 7 vacsich kysl. uhoriek, asi 100g slaniny, 1 velka cibula, horcica, olej, sol, mlete cierne korenie, mleta cervena paprika, rasca //// Priloha: ryza POSTUP PRÍPRAVY Dame si varit vajicka. Pripravime si ostatne prisady a pokrajame na male kocky- cibulu, slaninu, uhorky a potom aj uvarene vajicka. V hrnci si rozpalime olej a pridame slaninku, chvilu oprazime a pridame cibulu. Prazime dozlatova a pridame naklepane steaky. Prudko opecieme, potom podlejeme vodou, pridame uhorky, korenie, papriku a rascu, nesolime. Chvilu dusime, asi 15 minut, pridame horcicu a nakrajane vajicka. Dusime, kym maso nie je makke a dosolime, mozme pridat trochu vody z uhoriek. Ako priloha je perfektna ryza. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 32 návštěvníkov) KOMENTÁRE (8) posledné: 1.10.2014, 20:03 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Rýchla bravčovinka dusená na šampiňónoch s hráškomPOTREBNÉ PRÍSADY pre dvoch: bravčové na kocky cca 350-400g, cibuľa, čerstvé šampiňóny cca 300g, olej, pol hrnčeka hrásku, soľ, korenie, voda, šťava s limetky alebo citróna/ Príloha: ryža POSTUP PRÍPRAVY Na oleji si opražíme cibuľu dosklovita, pridáme šampiňóny, ktoré pokvapkáme šťavou s limetky alebo citróna, restujeme. Pridáme mäso nakrájané na kocky, keď je tak akurát, podlejeme vodou (nie veľa), osolíme, okoreníme a dusíme asi 30min. Keď je skoro hotové, pridáme hrášok. Medzitým si premyjeme ryžu, necháme odkvapkať. Rozpálime si v hrnci olivový olej, ryžu chvíľu opražíme, zalejeme vodou pomer 1:2, osolíme a na miernom ohni uvaríme. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 4 (zobrazuje sa 1-4) |