končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Plnené medajlónkyPOTREBNÉ PRÍSADY masko ( podľa chuti ,bravčová,kuracie ),oravskú slaninku ,horčicu,cibuľu, šampiony(zemiaky,majorán,soľ,vajíčko,hl.múku,cibuľa,cesnak, - cesto na placky ) POSTUP PRÍPRAVY 1. masko naklepeme ,dochutíme solou a korením 2. natrtieme horčicou 3. vložíme tam plátky slaninky a nakoliečka nakrájanú cibuľu,šampióniky,môžu byť aj s konzervy nakrájané. 4. preložime ,poprípade zašparátkujeme 5. obalíme v cestíčku na placky a vysmážame. 6. k tomu sa super hodia zemiaky opekané,nejaká tá príloha a tatarka. 7. PRAJEM VŠETKÝM DOBRÚ CHUŤ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Živánska pochúťka,alebo prekvapenie v alobalePOTREBNÉ PRÍSADY Maso ( krkovica,karé,kuracie ),sojovka,zemiaky,cibuľa,cesnak,klobáska,slanina,olej,,alobal POSTUP PRÍPRAVY masko narežeme po bokoch,aby sa nám nekrútilo,trocha vyklepeme zaleží aké mu masku dáte prednosť,osolíme a postrašíme sójovkou.Masko nacháme tak.Pripravíme si očistené zemiaky,ktoré nakrájame na kolieska.Cibuľu tak isto na kolieska,alebo ako vám to vyhovuje.Nakrájame slaninu na plátky ja používam oravskú,je najlepšia a 1/4 klobásky.Jedna noha klobásy na cca.4 porcie.Ak si všetko pripravíte na kopu,potom to už ide od ruky. A ideme nato : 1. Pripravime si kus alobalu,na ktorý ulejeme trocha oleja. 2. Poukladáme tam do kolečka zemiaky,ktoré osolíme 3. Na to dáme na koliečka nakrájanú cibuľu 4. Na to položíme masko a buď roztlačený,alebo nakrájaný cesnak 5. Na to položíme slaninku a klobásku 6. Zabalíme a vložíme na 45 minút do rúry. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov) KOMENTÁRE (6) posledné: 23.5.2009, 9:47 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Belehradský rezeňPOTREBNÉ PRÍSADY karé,lečo,cesnak,chlieb POSTUP PRÍPRAVY Karé umyjeme ,naklepeme a osolíme.Narežeme kraje ,aby sa nám to masko netočilo. na panvicu dáme olej,na masko pridáme roztlačený cesnak a opečieme ho z oboch strán.Nie dlho ,lebo to bude ako podrážka.Ak je masko hotové pridáme lečo a ešte ho necháme trocha podusiť.Na druhej panvici si urobíme topinku a dáme ju na tanier.Na topinku položíme masko aj s lečom.Topinka zmäkkne a kludne to môžme krájať aj nožom. Kto chce si môže k tomu uvariť aj źemiaky.Tak horsa do práce.Dobrú chuť. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (5) posledné: 13.10.2009, 11:58 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |