. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > BRAVČOVÉ MÄSO

Monika G. (monika81) ID 12428
Oblasť: Bratislava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 2.3.2007
Naposledy: 3.8.2008 19:07
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 12
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3)

BRAVČOVÉ MÄSO

Plnené medajlónky



POTREBNÉ PRÍSADY

masko ( podľa chuti ,bravčová,kuracie ),oravskú slaninku ,horčicu,cibuľu, šampiony(zemiaky,majorán,soľ,vajíčko,hl.múku,cibuľa,cesnak, - cesto na placky )

POSTUP PRÍPRAVY

1. masko naklepeme ,dochutíme solou a korením
2. natrtieme horčicou
3. vložíme tam plátky slaninky a nakoliečka nakrájanú cibuľu,šampióniky,môžu byť aj s konzervy nakrájané.
4. preložime ,poprípade zašparátkujeme
5. obalíme v cestíčku na placky a vysmážame.
6. k tomu sa super hodia zemiaky opekané,nejaká tá príloha a tatarka.
7. PRAJEM VŠETKÝM DOBRÚ CHUŤ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Živánska pochúťka,alebo prekvapenie v alobale



POTREBNÉ PRÍSADY

Maso ( krkovica,karé,kuracie ),sojovka,zemiaky,cibuľa,cesnak,klobáska,slanina,olej,,alobal

POSTUP PRÍPRAVY

masko narežeme po bokoch,aby sa nám nekrútilo,trocha vyklepeme zaleží aké mu masku dáte prednosť,osolíme a postrašíme sójovkou.Masko nacháme tak.Pripravíme si očistené zemiaky,ktoré nakrájame na kolieska.Cibuľu tak isto na kolieska,alebo ako vám to vyhovuje.Nakrájame slaninu na plátky ja používam oravskú,je najlepšia a 1/4 klobásky.Jedna noha klobásy na cca.4 porcie.Ak si všetko pripravíte na kopu,potom to už ide od ruky. A ideme nato :

1. Pripravime si kus alobalu,na ktorý ulejeme trocha oleja.
2. Poukladáme tam do kolečka zemiaky,ktoré osolíme
3. Na to dáme na koliečka nakrájanú cibuľu
4. Na to položíme masko a buď roztlačený,alebo nakrájaný cesnak
5. Na to položíme slaninku a klobásku
6. Zabalíme a vložíme na 45 minút do rúry.

Zobraz viac ...


ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (6) posledné: 23.5.2009, 9:47 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Belehradský rezeň



POTREBNÉ PRÍSADY

karé,lečo,cesnak,chlieb

POSTUP PRÍPRAVY

Karé umyjeme ,naklepeme a osolíme.Narežeme kraje ,aby sa nám to masko netočilo. na panvicu dáme olej,na masko pridáme roztlačený cesnak a opečieme ho z oboch strán.Nie dlho ,lebo to bude ako podrážka.Ak je masko hotové pridáme lečo a ešte ho necháme trocha podusiť.Na druhej panvici si urobíme topinku a dáme ju na tanier.Na topinku položíme masko aj s lečom.Topinka zmäkkne a kludne to môžme krájať aj nožom. Kto chce si môže k tomu uvariť aj źemiaky.Tak horsa do práce.Dobrú chuť.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

KOMENTÁRE (5) posledné: 13.10.2009, 11:58 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu