. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > BRAVČOVÉ MÄSO

sylvia r. (sisaxxl) ID 117702
.
mimibazar.sk/sisaxxl
Oblasť: Nové M. nad Váhom
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 16.10.2009
Naposledy: 13.2.2020 19:27
Aktualizácia: 8.5.2012 21:51
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 32
RODINNÉ FOTOGRAFIE 314
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 20
RECEPTY 97
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 9 (zobrazuje sa 1-9)

BRAVČOVÉ MÄSO

Panenka v slaninke so šampiňónovou omáčkou



POTREBNÉ PRÍSADY

1ks bravčovej panenky, 150g slaninky pokrájanej na tenké plátky, soľ, mleté čierne korenie, 500g čerstvých šampiňónov, 250ml smotany na šľahanie, 1 cibuľa, olej,

POSTUP PRÍPRAVY

Panenku prekrojíme na dva až tri kusy. Osolíme, posypeme korením a prudko opražíme na rozpálenom oleji. Necháme mierne vychladnúť a obalíme v slaninke. Uložíme na pekáč, mierne podlejeme olejom prikryjeme a dáme zapiecť.Pečieme asi hodinu. 10-15 minút pred dopečením odokryjeme a necháme slaninku na panenke mierne opiecť.
PRÍPRAVA šampiňónovej omáčky:
Na oleji opražíme na drobno nakrájanú cibuľu, pridáme nakrájané šampiňóny a necháme 20 minút prikryté dusiť. Do mäkkých šampiňónov pridáme šľahačkovú smotanu a necháme chvíľu vrieť.
Upečenú panenku prekrojíme a polejeme omáčkou.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 41 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (11) posledné: 24.3.2016, 12:17 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Jednoduchá roláda z bravčového stehna



POTREBNÉ PRÍSADY

Nemala som mleté mäsko,tak som sa rozhodla vyskúšať túto variantu.Bola to moja celkovo prvá roláda a na počudovanie sa mi celkom podarila:)Takže budeme potrebovať kus mäsa(ja som mala len stehno),soľ,korenie,4-5 vajíčok,cibuľku a ingrediencie na omeletu,ako máte radi,asi 150g plátkov tvrdého syru

POSTUP PRÍPRAVY

Veľmi jednoduchý...

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 13 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (8) posledné: 16.4.2012, 0:40 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Marinované kolená



POTREBNÉ PRÍSADY

Po pečenom údenom kolienku,(http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=34923&user=117702)som dostala chuť na neúdené,tak som vyskúšala toto marinované a chutilo.A že vraj také marinované robia aj zábavnom parku vo Viedni.Takže potrebujeme bravčové koleno(ja som robila pre istotu hneď dve:) a ingrediencie na marinádu:0,5l vody,2 hlavičky cesnaku,2 PL soli,0,5 č.l.ml.č.korenia,2 PL kopcom červenej mletej sladkej papriky,štipka štipľavej papriky a grilovacieho korenia,3oo ml oleja,5oo ml 12°c piva

POSTUP PRÍPRAVY

Takže ideme na to...

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 57 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (14) posledné: 9.4.2017, 8:23 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Pečené údené koleno



POTREBNÉ PRÍSADY

Našla som receptík pečené koleno na pive,alebo na kapuste a to môj drahý odmietol.Nemá rád troška iné jedlá.Tak som urobila,ako som uznala za vhodné.Až sa zalizoval.Teda aj ja:)Takže potrebujeme:Údené koleno,celé č.korenie asi 10 guličiek,celé nové korenie 3-4guličky,3-4bobkové listy,cibuľu,cesnak(celú hlavičku) a k hotovému už len chlebík,chren,horčicu a samozr.baranie rohy

POSTUP PRÍPRAVY

Kolienko som najskôr v horúcej vode dobre vyumývala,dala s korením a bobkovým listom variť do tlakového hrnca.Zabudla som naň,tak som ho varila asi 1a1/2hodinky.A dobre som urobila.Vytiahla som ho už vykostené:)Dala na pekáč,trošku podliala vývarom,trošku narezala kožu,pridala na kolieska nakrájanú cibuľu a cesnak.Celú hlavičku,nelúpanú,len zrezaný zvršok(špičky).Po upečení strúčik vybehne zo šupky aj sám.Rúru som mala vyhriatu na najvyššiu teplotu.Zapekala som 20-30minút.Občas som mäsko poliala výpekom.Nemohli sme sa už dočkať,lebo kolienko rozvoniavalo po celej bytovke:)Bolo výborné!!!Odporúčam..

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 38 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (17) posledné: 8.10.2016, 20:49 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Zapečená krkovička



POTREBNÉ PRÍSADY

600g rezňov,soľ,mčk,olej,cibuľa,150g šampiňónov,100g šunky,100g plátkového syra,200ml smotany

POSTUP PRÍPRAVY

Veľmi jednoduchý..

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 23 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (8) posledné: 13.1.2011, 16:55 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Farárske rezne



POTREBNÉ PRÍSADY

Prečo Farárske,tak to teda netuším.Už dááávno som ich našla na nejakej stránke a pár krát som ich aj robila.Nič zložité ,ale chutné.Takže potrebujeme: bravčové karé asi 6.rezňov, syr údený 20 dkg ,250 ml smotana sladká, cibuľa 3 ks ,horčica 2 pol. lyžice, múka hladká 1 pol. lyžice ,olej ,soľ ,čierne korenie mleté

POSTUP PRÍPRAVY

Mäso nareže na plátky, vyklepeme, osolíme a okoreníme. Z jednej strany mäso pomúčime a pomúčenou stranou poukladáme na jemne naolejovaný pekáč. Potrieme dijonskou horčicou, hustejšie poukladáme na kolieska nakrájanú cibuľu, posypeme na hrubo postrúhaným syrom a zalejeme smotanou. Dáme piecť do vyhriatej rúry. Pečieme pri 200 stupňoch 40 minút prikryté alobalom. Alobal odstránime a necháme zapiecť ešte cca 20 minút.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 520 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (200) posledné: 5.8.2016, 0:07 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Pečená krkovička



POTREBNÉ PRÍSADY

Krkovičku s kosťou,veľa cesnaku,cibule,korenia,soľ

POSTUP PRÍPRAVY

Chcela som sa pozrieť,ako pečiete mäsko vy,ale takúto klasicu som tu nenašla.(možno som slepá:)Tak som aspoň napísala,ako pečiem ja,možno niekomu pomôžem.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 17 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (18) posledné: 1.11.2011, 22:58 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Pečený bôčik



POTREBNÉ PRÍSADY

Bôčik,veľa cibule,cesnak,korenie 4farieb,soľ

POSTUP PRÍPRAVY

Mäsko umyjeme,kožu odrežeme,nakrájame na menšie kúsky(posekať si ich nechám aj u mäsiara),popicháme strúčiky cesnaku,okoreníme,posolíme.Dno pekáča pomastíme,vyložíme väčším množstvom nakrájanej cibule a na ňu poukladáme mäsko.Prikryté alobalom pečieme na 170-200°c asi hodinku.Potom odkryté asi 20min.dopekáme.Podávame so zemiakovou kašou.



Väčšina z Vás to určite robí takto,ale keď som začínala,hľadala som aj takéto jednoduché...a každému základ.receptu som sa potešila.Možno niekomu pomôžem...:)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 16 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (12) posledné: 20.12.2012, 12:55 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Mäsko na hríbikoch so smotanou



POTREBNÉ PRÍSADY

6 plátkov brav.mäsa,najlepšie karé(môže byť aj hovädzie,alebo kuracie prsia),smotana na varenie,cibuľa,rôzne druhy suš.hríbov,soľ,č.korenie,bujón

POSTUP PRÍPRAVY

Najskôr si umyjeme hríby a necháme ich aspoň pol hodinku namočené v horúcej vode.Orestujeme nakrájanú cibuľku,pridáme okorenené a osolené mäsko,bujón(najlepšie hríbový)a vylejeme hríbiky aj s vodou,v kt.boli namočené a dusíme.Na koniec pridáme smotanu,kt.si jemne môžeme zahustiť múkou.Tr,prevaríme a môžeme podávať.Väčšinou s ryžou,ale veľmi nám to chutí aj s opekanými zemiačikmi.Dobrú chuť:)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 17 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (8) posledné: 12.9.2011, 0:19 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 9 (zobrazuje sa 1-9)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu