končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
Celkom: 9 (zobrazuje sa 1-9) |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Panenka v slaninke so šampiňónovou omáčkouPOTREBNÉ PRÍSADY 1ks bravčovej panenky, 150g slaninky pokrájanej na tenké plátky, soľ, mleté čierne korenie, 500g čerstvých šampiňónov, 250ml smotany na šľahanie, 1 cibuľa, olej, POSTUP PRÍPRAVY Panenku prekrojíme na dva až tri kusy. Osolíme, posypeme korením a prudko opražíme na rozpálenom oleji. Necháme mierne vychladnúť a obalíme v slaninke. Uložíme na pekáč, mierne podlejeme olejom prikryjeme a dáme zapiecť.Pečieme asi hodinu. 10-15 minút pred dopečením odokryjeme a necháme slaninku na panenke mierne opiecť. PRÍPRAVA šampiňónovej omáčky: Na oleji opražíme na drobno nakrájanú cibuľu, pridáme nakrájané šampiňóny a necháme 20 minút prikryté dusiť. Do mäkkých šampiňónov pridáme šľahačkovú smotanu a necháme chvíľu vrieť. Upečenú panenku prekrojíme a polejeme omáčkou. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 41 návštěvníkov) KOMENTÁRE (11) posledné: 24.3.2016, 12:17 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Jednoduchá roláda z bravčového stehnaPOTREBNÉ PRÍSADY Nemala som mleté mäsko,tak som sa rozhodla vyskúšať túto variantu.Bola to moja celkovo prvá roláda a na počudovanie sa mi celkom podarila:)Takže budeme potrebovať kus mäsa(ja som mala len stehno),soľ,korenie,4-5 vajíčok,cibuľku a ingrediencie na omeletu,ako máte radi,asi 150g plátkov tvrdého syru POSTUP PRÍPRAVY Veľmi jednoduchý... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 13 návštěvníkov) KOMENTÁRE (8) posledné: 16.4.2012, 0:40 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Marinované kolenáPOTREBNÉ PRÍSADY Po pečenom údenom kolienku,(http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=34923&user=117702)som dostala chuť na neúdené,tak som vyskúšala toto marinované a chutilo.A že vraj také marinované robia aj zábavnom parku vo Viedni.Takže potrebujeme bravčové koleno(ja som robila pre istotu hneď dve:) a ingrediencie na marinádu:0,5l vody,2 hlavičky cesnaku,2 PL soli,0,5 č.l.ml.č.korenia,2 PL kopcom červenej mletej sladkej papriky,štipka štipľavej papriky a grilovacieho korenia,3oo ml oleja,5oo ml 12°c piva POSTUP PRÍPRAVY Takže ideme na to... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 57 návštěvníkov) KOMENTÁRE (14) posledné: 9.4.2017, 8:23 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Pečené údené kolenoPOTREBNÉ PRÍSADY Našla som receptík pečené koleno na pive,alebo na kapuste a to môj drahý odmietol.Nemá rád troška iné jedlá.Tak som urobila,ako som uznala za vhodné.Až sa zalizoval.Teda aj ja:)Takže potrebujeme:Údené koleno,celé č.korenie asi 10 guličiek,celé nové korenie 3-4guličky,3-4bobkové listy,cibuľu,cesnak(celú hlavičku) a k hotovému už len chlebík,chren,horčicu a samozr.baranie rohy POSTUP PRÍPRAVY Kolienko som najskôr v horúcej vode dobre vyumývala,dala s korením a bobkovým listom variť do tlakového hrnca.Zabudla som naň,tak som ho varila asi 1a1/2hodinky.A dobre som urobila.Vytiahla som ho už vykostené:)Dala na pekáč,trošku podliala vývarom,trošku narezala kožu,pridala na kolieska nakrájanú cibuľu a cesnak.Celú hlavičku,nelúpanú,len zrezaný zvršok(špičky).Po upečení strúčik vybehne zo šupky aj sám.Rúru som mala vyhriatu na najvyššiu teplotu.Zapekala som 20-30minút.Občas som mäsko poliala výpekom.Nemohli sme sa už dočkať,lebo kolienko rozvoniavalo po celej bytovke:)Bolo výborné!!!Odporúčam.. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 38 návštěvníkov) KOMENTÁRE (17) posledné: 8.10.2016, 20:49 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Zapečená krkovičkaPOTREBNÉ PRÍSADY 600g rezňov,soľ,mčk,olej,cibuľa,150g šampiňónov,100g šunky,100g plátkového syra,200ml smotany POSTUP PRÍPRAVY Veľmi jednoduchý.. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 23 návštěvníkov) KOMENTÁRE (8) posledné: 13.1.2011, 16:55 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Farárske reznePOTREBNÉ PRÍSADY Prečo Farárske,tak to teda netuším.Už dááávno som ich našla na nejakej stránke a pár krát som ich aj robila.Nič zložité ,ale chutné.Takže potrebujeme: bravčové karé asi 6.rezňov, syr údený 20 dkg ,250 ml smotana sladká, cibuľa 3 ks ,horčica 2 pol. lyžice, múka hladká 1 pol. lyžice ,olej ,soľ ,čierne korenie mleté POSTUP PRÍPRAVY Mäso nareže na plátky, vyklepeme, osolíme a okoreníme. Z jednej strany mäso pomúčime a pomúčenou stranou poukladáme na jemne naolejovaný pekáč. Potrieme dijonskou horčicou, hustejšie poukladáme na kolieska nakrájanú cibuľu, posypeme na hrubo postrúhaným syrom a zalejeme smotanou. Dáme piecť do vyhriatej rúry. Pečieme pri 200 stupňoch 40 minút prikryté alobalom. Alobal odstránime a necháme zapiecť ešte cca 20 minút. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 520 návštěvníkov) KOMENTÁRE (200) posledné: 5.8.2016, 0:07 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Pečená krkovičkaPOTREBNÉ PRÍSADY Krkovičku s kosťou,veľa cesnaku,cibule,korenia,soľ POSTUP PRÍPRAVY Chcela som sa pozrieť,ako pečiete mäsko vy,ale takúto klasicu som tu nenašla.(možno som slepá:)Tak som aspoň napísala,ako pečiem ja,možno niekomu pomôžem. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 17 návštěvníkov) KOMENTÁRE (18) posledné: 1.11.2011, 22:58 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Pečený bôčikPOTREBNÉ PRÍSADY Bôčik,veľa cibule,cesnak,korenie 4farieb,soľ POSTUP PRÍPRAVY Mäsko umyjeme,kožu odrežeme,nakrájame na menšie kúsky(posekať si ich nechám aj u mäsiara),popicháme strúčiky cesnaku,okoreníme,posolíme.Dno pekáča pomastíme,vyložíme väčším množstvom nakrájanej cibule a na ňu poukladáme mäsko.Prikryté alobalom pečieme na 170-200°c asi hodinku.Potom odkryté asi 20min.dopekáme.Podávame so zemiakovou kašou. Väčšina z Vás to určite robí takto,ale keď som začínala,hľadala som aj takéto jednoduché...a každému základ.receptu som sa potešila.Možno niekomu pomôžem...:) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 16 návštěvníkov) KOMENTÁRE (12) posledné: 20.12.2012, 12:55 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Mäsko na hríbikoch so smotanouPOTREBNÉ PRÍSADY 6 plátkov brav.mäsa,najlepšie karé(môže byť aj hovädzie,alebo kuracie prsia),smotana na varenie,cibuľa,rôzne druhy suš.hríbov,soľ,č.korenie,bujón POSTUP PRÍPRAVY Najskôr si umyjeme hríby a necháme ich aspoň pol hodinku namočené v horúcej vode.Orestujeme nakrájanú cibuľku,pridáme okorenené a osolené mäsko,bujón(najlepšie hríbový)a vylejeme hríbiky aj s vodou,v kt.boli namočené a dusíme.Na koniec pridáme smotanu,kt.si jemne môžeme zahustiť múkou.Tr,prevaríme a môžeme podávať.Väčšinou s ryžou,ale veľmi nám to chutí aj s opekanými zemiačikmi.Dobrú chuť:) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 17 návštěvníkov) KOMENTÁRE (8) posledné: 12.9.2011, 0:19 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 9 (zobrazuje sa 1-9) |