Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
POTREBNÉ PRÍSADY
bravčové mäso (ja som použila br. krkovičku), zemiaky, veľká kyslá smotana, horčica, soľ, maslo, štvorfarebné alebo čierne korenie, tvrdý syr
POSTUP PRÍPRAVY
Jemne naklepané plátky mäsa prudko opečieme na panvici. Z kyslej smotany, 1-2 lyžíc horčice, soli a korenia urobíme zmes, ktorou mäsko potrieme. Poukladáme na maslom vymastený plech. Zemiaky so šupkou nakrájame na hranolčeky, osolíme a celé premiešame so zbytkom zmesi z kyslej smotany. Vysypeme ich na plech tak, aby sme prikryli mäso. Posypeme nastrúhaným syrom, prikryjeme alobalom a pečieme na 200°C. Na záver pečenia plech odkryjeme, aby sa zemiaky trošku zapiekli.
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov)
KOMENTÁRE (2) posledné: 13.11.2013, 21:19 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |