
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
BRAVČOVÉ MÄSO |
Viera H. (vieruska25) ID 114096 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov) Bravčové rezne zapečené so zemiakmi[ recept č. 54844 zo dňa 29.8.2013 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY bravčové mäso (ja som použila br. krkovičku), zemiaky, veľká kyslá smotana, horčica, soľ, maslo, štvorfarebné alebo čierne korenie, tvrdý syr POSTUP PRÍPRAVY Jemne naklepané plátky mäsa prudko opečieme na panvici. Z kyslej smotany, 1-2 lyžíc horčice, soli a korenia urobíme zmes, ktorou mäsko potrieme. Poukladáme na maslom vymastený plech. Zemiaky so šupkou nakrájame na hranolčeky, osolíme a celé premiešame so zbytkom zmesi z kyslej smotany. Vysypeme ich na plech tak, aby sme prikryli mäso. Posypeme nastrúhaným syrom, prikryjeme alobalom a pečieme na 200°C. Na záver pečenia plech odkryjeme, aby sa zemiaky trošku zapiekli. |
Stanislava H. (stanka264) ID 216341 (13.11.2013, 21:19) |
![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Eva M. (Evka111) ID 176539 (30.8.2013, 19:09) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |