končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |
BRAVČOVÉ MÄSO |
udene koleno + kapusta na zobkyPRO INSPIRACI POSTUP PRÍPRAVY u nas sa to takto vola..lebo tu zobnes, tam zobnes a hned prazdny tanier :))..udene koleno striedam s s neudenym..podla toho ake kupim..dnes som robila udene...do hrnca dam kyslu kapustu / aj stavu/, pridam koleno, bobkovy list, nove korenie, cierne korenie cele, rascu, cibulu na polku alebo stvrtky pokrajsanu a cesnaky, zalejem vodou a varim, kym sa mäsko neoddeluje od kosti..podla potreby este dochutim..hotove koleno dam na tanier, k tomu kapusticku, chlebik, kazdemu lyzicu do ruky a zobkame :) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (1) posledné: 18.6.2012, 8:29 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
mäso v omeletePRO INSPIRACI POSTUP PRÍPRAVY - na oleji spenim cibulu , pridam mäsko ,sampiony, cesnak..pridam cervenu papriku, rascu, sol, peper, miesas..zalejem vodou a dusim..ked je mäsko mäkke zahustim ho len troskou vody s polohrubou mukou..urobime omeletu, dame mäsko, môzme nastruhat aj syr..ako priloha ryza , hranolky, zapekane zemiaky.. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
huspeninaPRO INSPIRACI POSTUP PRÍPRAVY dam do hrnca vodu, ked zovrie vlozim nozky / kolerno, kozky..co davate/, pridam, celu väcsiu cibulu aj zo supkou, len ju prekrojim na polku, cesnak / s celej hlavky asi polku strucikov- osupem a kazdy strucik prekrojim na polku, ale nemusis, môzes aj v celku alebo popucit/, pridam, 2 ks bobkovy list, par zrniecok novy koren, par zrniecok cele cierne korenie a necham pomalicky bublat..ja nechavam aj 4 hodiny a aj viac..ta voda sa tak vypari, ostane je tolko, ze nozky su zaliate..vydis to uz, aby ti zostalo na zaliate do misiek..odstavym, nozky vyberiem, dam do misiek, stavu precedim , osolim podla potreby a nalejem do misiek, necham ich na stole vychladnut a potom supnem do chladnicky, ked stuhne, pridam cibulu, ocvot..co kto ma rad a môze sa jest..takto robit sa nam to osvedcilo, vzdy to vyjde, ma to vybornu chut ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) KOMENTÁRE (4) posledné: 27.6.2012, 18:19 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |