končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
BRAVČOVÉ MÄSO |
BravčovinkaPOTREBNÉ PRÍSADY bravčove mäsko na rezne, bambino syr, plátkový syr, mrazený hrášok, korenie, soľ, olej, hladká muka POSTUP PRÍPRAVY Mäsko umyjeme, nakrájame na rezne, osolíme, okoreníme, naklepeme, môžme narezať po obvode aby sa nekrútilo, obalíme v múke a prudko opražíme na oleji z oboch strán. Poukladáme na plech alebo zapekaciu misku, na každé mäso natlačíme trochu syra bambino a navrch dáme plátok syra. Pridáme mrazený hrášok, trošku podlejeme vodou a šups do rúry. Podávame s ryžou alebo zemiakmi... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 23 návštěvníkov) KOMENTÁRE (3) posledné: 5.12.2007, 13:46 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Bravčové mäsko so šampiňónmiPOTREBNÉ PRÍSADY mäsko vhodné na dusenie, cibuľa, cesnak, soľ, paradajkový pretlak, šampiňóny v konzerve POSTUP PRÍPRAVY Na oleji speníme cibuľku, pridáme umyté mäso nakrájané na kocky, opražime ho, osolíme, pridáme prelisovaný cesnak (2 strúčiky), podlejeme vodou a dusíme. K poloudusenému mäsu pridáme krájané šampiňóny z konzervy, premiešame a ďalej necháme dusiť. Pred koncom pridáme jeden paradajkový pretlak, premiešame, môžme dochutiť troškou cukru - podľa chuti a ešte podusíme. Priebežne sa môže dolievať voda. Podávame s ryžou, do ktorej pridáme mrazený hrášok. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |