Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
POTREBNÉ PRÍSADY
zemiaky, slanina, cibuľa, 1 kyslá smotana , bryndza, cesnak
POSTUP PRÍPRAVY
Zemiaky si umyjeme (ja ich nešúpem) a nakrájame na malé kúsky alebo len na polovičky, dáme na plech osolíme okoreníme polejeme olejom a pečieme do mäkka. Na panvici si spražíme slaninku, na druhej cibuľku, množstvo závisí od vás. Upečené zemiaky dáme na tanier, navrch slaninku, cibuľku a bryndzu zmiešanú s kyslou smotanou a pretlačeným cesnakom. Je to fantastické jedlo a chuť veľmi závisí aj od kvality a chute bryndze.
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)
KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |