končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 12 (zobrazuje sa 1-10) | 1, 2 ďalšie >> |
TORTY |
PlťPRO INSPIRACI OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (3) posledné: 25.3.2009, 8:41 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Modrý macko na želanie mojho drobca :o))PRO INSPIRACI OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (4) posledné: 7.3.2009, 8:27 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Prasiatko pre šťastiePRO INSPIRACI OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (16) posledné: 19.3.2009, 16:04 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Orechová torta v modelovacej hmote + živé kvietkyPRO INSPIRACI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (7) posledné: 7.3.2013, 11:34 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Ešte jedny ružičky, teraz trochu inak :o)PRO INSPIRACI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (7) posledné: 3.11.2008, 16:18 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Modelovacia hmotaPOTREBNÉ PRÍSADY 200g Pr.cukru ( najlepší je taký ten jemný ako múka) 200g Sušené mlieko... polotučné, alebo plnotučné Voda podľa potreby Potravinárske farbivo Olej na potretie dosky POSTUP PRÍPRAVY Cukor zmiešame s mliekom a po troške ( najlepšie lyžicou) pridávame vodu. poriadne prepracujeme až je tvárna ako plastelína :o) Ak je riedka pridáme sušené mlieko, ak tuhá pridáme vodu ( s ňou opatrne) Dobre prepracovanú hmotu si podľa potreby zafarbíme. Ak tvarujeme kvietky vaľkáme na mirnr olrjom potretej doske ( ja to vaľkám na hladkej kuchynskej linke) Ak tvarujeme postavičky a chceme zlepovať časti, tak štetečkom a vodou potierame zlepované miesta. A ak chcete poťahovať tortu ( viď kačička, alebo srdiečko so živými ružami v mojich receptoch) Vaľkáme na pocukrovanej doske. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 43 návštěvníkov) KOMENTÁRE (10) posledné: 15.3.2010, 14:01 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Biela tortičkaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Už si ani nepamätám aká bola vo vnútry , ale v podstate je to jedno. Vrch je poliaty bielou čokoládovou polevou. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (4) posledné: 4.11.2008, 11:22 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Orechové srdiečkoPRO INSPIRACI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (4) posledné: 10.11.2008, 14:27 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Tvarohová muchotrávka so želatínouPRO INSPIRACI POSTUP PRÍPRAVY recept na muchotrávku je taký istý ako u tvarohového srdiečka ( ta bola zo zvyšku tvarohu) D formy na hríbik som dala stuhnúť piškoóty s tvarohovou masou, len pri nožičke som dala papier, aby bola vyššie biela hmota na nožke a dala stuhnúť... po stuhnutí som dala papier preč a klobúčik zaliala červenou želatínou ( uvarenou v jahodovej šťave) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (3) posledné: 3.11.2008, 11:26 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Veľké tvarohové srdiečko - jahodovéPOTREBNÉ PRÍSADY 500g Tvarohu, 125g Masla, 1PL sušeného mlieka ( ak neni, tak 2dl obyčajného, ale také varíme s cukrom, viď postup.) 100g Cukru 10g Želatiny ( klasická, ktorú treba napučať... sypká, alebo plátková) Ovocie podľa chuti Piškoty Na poliatie:Želatinu, ktorá sa len krátko varí s vodou Na ozdobu:250ml Šľahačky , 1 stužovač šľahačky a Pr.cukor podľa chuti POSTUP PRÍPRAVY tu je jedna dávka cca na klasickú veľkosť torty na veľké srdiečko dávam zhruba 2- 2,5 dávky, podľa toho koľko nás býva. Ak mi niečo ostane, tak spravím ešte malú tortičku.... minule som zo zvyšku robila muchotrávku čo mám v receptoch. Dáme si napučať 10g želetíny s cca 0,5dl vody( takej tej klasickej buť sypkej, alebo plátkovej) Po napučaní za stáleho miešania rozpustíme. Medzi tým si uvaríme: 100g cukru 2dl šťavy z kompótu, alebo vody ( možme aj skombinovať) Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (3) posledné: 8.2.2010, 21:30 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 12 (zobrazuje sa 1-10) | 1, 2 ďalšie >> |