. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > TORTY

Martina D. (tinulka3) ID 6104
.
mimibazar.sk/tinulka3
Oblasť: Trnava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 6.9.2006
Naposledy: 1.6.2022 17:38
Aktualizácia: 21.12.2013 11:32
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 63
RODINNÉ FOTOGRAFIE 536
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 4
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1)

TORTY

Kvietky, kvietky a ešte raz KVIETKY... alebo Moja druhá v poradí pre moje slniečko....



POTREBNÉ PRÍSADY

250 g hladkej múky, 1 prášok do pečiva, 4 vajcia, 240 g práškového cukru, 150 ml oleja, 100 ml vriacej vody, kakao 300 g čokoládky na varenie, 5 dcl smotany na šľahanie, 125 g práškového cukru, 125 g masla 6 PL preosiateho práškového cukru, 1 PL medu, 4 PL sušeného mlieka, 1 PL oleja, 1 ČL mandlovej arómy Je to vlastne recept podľa šikovných babuliek na MMB, ja som si vybrala toto super cesto a plnku zase z ineho receptu - spojenie však úúúúžasné a ohurujúce. A marcipán a ozdobovanie.... koooopec trpezlivosti, no som šťastná, že hoci s istými nedostatkami - ale zmakla som to a čo je uuuuplne najdôležitejšie, že dcérka mala tú najkrajšiu radosť vo svojich očkách, keď tortu uvidela a stale ju chodila pozerať do chladničky - tot pre mňa tááá naaaajsamkrajšia odmena.

POSTUP PRÍPRAVY

KORPUS:
250 g hladkej múky, 1 prášok do pečiva, 4 vajcia, 240 g práškového cukru, 150 ml oleja, 100 ml vriacej vody, kakao
Uslahame bielky, pridame polovicu cukru /120g/. V druhej miske slahame zltky s dalsimi 120g cukru, mozeme pridat vanilkovy cukor. Postupne prilievame olej, vodu, muku zamiesanu s praskem do peciva. Nakoniec vmiesime sneh. Tretinu cesta dame spat do nadoby, kde sme slahali bielky a pridame kakao /cca 2 PL/
Do vymastenej a vysypanej formy stiredavo kladieme cesto po lyziciach. Dame na stred formy jednu lyzicu tmavu a na to dve lizice svetleho cesta. Takto to stale opakujeme az do spotrebovania cesta. Nemiesame!!! Tento postup spôsobi ze sa cesto pomaly rovnomerne rozlieva a vytvori po rozkrojeni akesi vrstvy, pruzky. Pecieme vo vyhriatej rure na strednej teplote.


PARÍŽSKY KRÉM:
300 g čokoládky na varenie, 5 dcl smotany na šľahanie, 125 g práškového cukru, 125 g masla

Zobraz viac ...


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

KOMENTÁRE (13) posledné: 8.2.2009, 21:52 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu