končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 5 (zobrazuje sa 1-5) |
TORTY |
Kávovo ovocná bomba (charlotta)POTREBNÉ PRÍSADY ROLÁDA: 80 g hladkej múky, 20 g maizeny/ Solamylu, 100 g cokolady na varenie, 4 bielky, stipka soli, 100 g krystaloveho cukru, 6 zltkov, 2 pol. lyzice praskoveho cukru, kyslasty dzem VANILKOVY KREM: 300 ml mlieka, 100 g cukru, 1zltok, 1 Zlaty klas, 150 g masla KAVOVY KREM: 1,5 vrecuska mletej zelatiny, 500ml mlieka, 180 g cukru, 2 zltky, 4 kopcovite polievkové lyžice instantnej kavy alebo capuccina, 1Zlaty klas 100 ml vajecneho konaku alebo rumu, 500 ml rastlinnej slahacky,1 vanilkovy cukor, konzerva mandariniek a jahody POSTUP PRÍPRAVY pri obrazkoch OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov) KOMENTÁRE (18) posledné: 30.4.2012, 23:03 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Višňovo-kávová tortičkaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Cesto: 7 vajec, 7 lyzic praskoveho cukru, 7 lyzic polohrubej muky, 1 prasok do peciva, 20 g kakaa, Plnka: 200 g kvalitnej horkej cokolady (aspon 60 percentnej), 6 lyzic praskoveho cukru, kava, rum, 300 g palmarinu, 7 dl pohar zavaranych visni, 500 ml 33 percentnej slahackovej smotany, 3 pl. krystaloveho cukru, cokolada na ozdobu POSTUP PRÍPRAVY Spravime si piskotu (kazdy aku ma rad) ja som robila takto...zltka vymiesame s praskovym cukrom do peny, pridame polohrubu muku s preosiatym praskom do peciva, vymiesame, pridame kakao a tuhy sneh z bielkov. Nalejeme do vymastenej a mukou vysypanej formy a upecieme na 150 stupnov okolo 50 minut..alebo kym sa cesto neodsunie z krajov formy.............Krem si pripravime tak, ze si vyslahame cukor s palmarinom, pridame v mikrovlnke roztopenu cokoladu (staci aby bola mäkkucka, nemusi byt v tekutom stave) vyslahame a prisypeme kavu a prilejeme rum, podla chuti. Vsetko opät spolu vyslahame a krem je hotovy. Upecenu vychladnutu piskotu si prerezeme na dve polovice, jednu natrieme kremom, poukladame visne po celej ploche, opät natrieme kremom a zakryjeme druhou castou korpusu. Zvysnym kremom natrieme boky a vrch. Dalej si vyslahame slahacku s cukrom, a natrieme na celucicku tortu. Ozdobime hoblinkami cokolady, pomohla som si opät skrabkou na zemiaky. Dobru chut :o) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (10) posledné: 24.8.2010, 14:48 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Vytúžená trubičková tortaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Kubanska torta od Adriany B. (Aďka27) ID 32431, poleva Gabika K. (Aderiarleen) ID 42443, trubicky polske, mašla z kytice z bratovych promocii:o) Strasne sa mi pacia takto ozdobene torty....snad nebola moja posledna:o) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (32) posledné: 19.8.2010, 22:25 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Torta JAŠIDIELKO plus pokus o fotopostupPOTREBNÉ PRÍSADY CESTO- 8 pl. praskoveho cukru, 8 vajec, 8 pl. polohrubej muky, 3 pl. kakaa, 1 pl. rumu, 50 ml vody, 1 vrecusko prasku do peciva...........................JAHODOVA PLNKA- 3 konzervy jahod (ja som mala giana 425 ml jedna), 100 g krystaloveho cukru, 3 zlate klasy.......................KAVOVA PLNKA- 1 Hera, 100g masla, 150 g horkej cokolady, 6 pl praskoveho cukru, 2 pl. kavy, 2 pl. rumu...........................Na ozdobu- bonbony podla Adriana B. (Aďka27) , 350 ml slahacky 33 percentnej, 2 vanilkove cukry, cokoladove hoblinky POSTUP PRÍPRAVY Pri obrazkoch OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (8) posledné: 5.7.2010, 11:12 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Kubanska torticka pre brata k narodkamPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY nie je dokonala, aj tie kvetinky su krivolake ale tak som mlada, polepsim sa:o)) POSTUP PRÍPRAVY torticka je................. http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=23309 a poleva je uplne uzasna od ...............http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=12759 ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (10) posledné: 11.8.2010, 13:46 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 5 (zobrazuje sa 1-5) |