. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > TORTY

Jana T. (salinaja) ID 53322
Oblasť: Košice
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 25.7.2008
Naposledy: 21.12.2022 12:37
Aktualizácia: 15.3.2018 14:12
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 16
RODINNÉ FOTOGRAFIE 24
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 9
NÁVODY 8
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)

TORTY

slana torta 2


PRO INSPIRACI

POSTUP PRÍPRAVY

postup je skoro identicky ako pri prvej torte, len som pouzila trosku ine prisady.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (6) posledné: 6.5.2010, 21:38 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

moja prva slana torta



POTREBNÉ PRÍSADY

Toastovy chlieb – biely 250g, Toastovy chlieb – tmavy 250g, Liptovska salama cca. 100g, Šunkova salama 100g, Nitran salama 100g, Tokajska salama 100g, Vlassky salat cca. 400g, Syr Eidam 45% cca. 400g - na obalenie torty,ale aj dovnutra, Makky syr Favorit 1 krab., Korbaciky – tie boli na ozdobu asi 3ks, Smotanove natierkove maslo Mana 2ks, Natierkove maslo Mana – pazitkove 1ks, Natierkove maslo - cesnakove 1ks, Bryndzova natierka 100g – nakladana, Zelenina podla vkusu a chute – na ozdobu (ja som mala olivy, paradajky, mladu cibulku)

POSTUP PRÍPRAVY

Hotova torta mala vahu priblizne 2,5kg. Mozu sa pouzit lubovolne suroviny podla fantazie. Ak nechceme robit ozdoby ako su ruzicky a podobne, netreba tolko salamy a sunky.
Ja som vrstvila nasledovne: Bryndzova natierka-sunka-Cesnakova natierka-Biely toast. chlieb-Makky syr-salama-Vlassky salat-Tvrdy syr-Pazitkova natierka-Tmavy toast.chlieb-Makky syr-Lipt. salama-Smotanova natierka-Biely toast.chlieb. Pri vrstveni je dobre vzdy natriet toast chlieb nejakou natierkou, aby to lepsie drzalo – z oboch stran. \r\nAk davame vrstvu salatu, treba ju niecim pevnym, napr. syrom, sunkou alebo aj hrubsou vrstvou natierky oddelit od chleba, aby chlieb velmi nenasiakol a nerozmocil sa. Ak sme skoncili s vrsvenim, celu tortu potrieme nejakou natierkou a obalime platkami tvrdeho syra. Je aj recept ako tvrdy syr roztopit a vytvorit suvislu vrstvu, ale takto je to jednoduchsie. Komu sa chce experimentovat, navod najde na nete... Ozdobujeme podla fantazie.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 28 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (12) posledné: 11.2.2013, 14:53 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu