končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 7 (zobrazuje sa 1-7) |
TORTY |
Torta ZEBRAPOTREBNÉ PRÍSADY Cesto: 1 kávová lyžička PDP, 5 dkg cukru, 12,5 dkg margarínu, 1 vajce, štipka soli, 30 dkg hladkej múky Tvarohová plnka: 4 dl pochúťkovej smotany, 1,5 dl oleja, 2 vanilky, 15 dkg cukru, 2 vajcia, 2 lyžičky citrónovej šťavy, 1 vanilkový puding v prášku, 75 dkg krémového tvarohu, do polovice tejto plnky potom 2 lyžice kakaa. POSTUP PRÍPRAVY pri obrázkoch OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 58 návštěvníkov) KOMENTÁRE (77) posledné: 10.8.2012, 8:36 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Budapeštianska tortaPOTREBNÉ PRÍSADY 7 vajec, 7 lyžíc cukru, ½ pr. do pečiva, štipka sódy bikarbóny, 5 lyžíc polohrubej múky, 2 lyžice kakaa, čokoládová poleva na ozdobu. Krém: 4 lyžice cukru, 200 ml vody, 1 vajce, 2 žĺtky, 2 lyžičky polohrubej múky, 1 vanilka, 70 g kakaa, 100 g čokolády na varenie, 350 g masla. POSTUP PRÍPRAVY Bielky vyšľaháme pridáme cukor, žĺtky zmiešame s pr. do pečiva a sódou bikarbónou, postupne primiešame do snehu a nakoniec primiešame múku premiešanú s kakaom. Upečieme, prekrojíme na 3 pláty. Krém: cukor skaramelizujeme ( ja som dala nie 4 lyžice, ale 5, pretože je to potom dosť horké od čokolády a kakaa), zalejeme vodou a miešame, kým sa rozpustí. Do vychladnutého pridáme žĺtky, vajce, múku, vanilku, kakao, 250 g masla a uvaríme hustý krém., pridáme posekanú čokoládu a miešame, kým sa nerozpustí. Keď vychladne, vmiešame zvyšok masla, najlepšie na druhý deň. Plníme korpus, celú potrieme krémom. Recept je z knihy Recepty zo života, 6 časť, je výborná, na fotke vyzerá tak nenápadne, mne ju poradila susedka cukrárka, vraj niečo tak dobré už dávno nejedla, a mala pravdu, cez víkend som robila dve, jednu som darovala švagrovi, druhá bola pre manžela. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) KOMENTÁRE (10) posledné: 19.9.2010, 20:26 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Na oslavu výročia sobáša - nášho (18 rôčkov)PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY spodná vrstva - ako opitý Izidor, prostredná - gaštanovo - čokoládová, vrchná -len čokoládová POSTUP PRÍPRAVY Keď som ju začala robiť, vôbec som nemala predstavu, ale potom moja 5 ročná povedala, aby bola trojdimenzionálna......no comment.... chcela povedať trojposchodová, ale trojdimenzionálna bola rukolapnejšia varianta.... za ten plech neestetický sa hanbím, ale už som to nevedela preložiť :-))) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (13) posledné: 10.2.2010, 20:32 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Do práce na zajtrajšiu oslavu MDŽPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY piškotový korpus, tvarohovo - jogurtovo- šľahačková plnka s ríbezľami POSTUP PRÍPRAVY už dávno som túto variantu chcela vyskúšať, pretože sa mi tu veľmi zapáčila, trošku som zmenila spôsob prípravy trávy, varenú poťahovaciu hmotu som zafarbila na zeleno a nastrúhala na najhrubšom strúhadle, len som jej urobila málo. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (2) posledné: 18.3.2010, 15:01 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
pre seba samu na narodeninyPOTREBNÉ PRÍSADY mramorový korpus, parížska šľahačka s bielou čokoládou a banány, varená poťahovacia hmota POSTUP PRÍPRAVY klasika ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (18) posledné: 26.1.2012, 20:33 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Pre inšpiráciuPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY obyčajná piškóta so štipkou škorice, banány a krém s uvareným salkom, potiahnuté varenou modelovacou hmotou POSTUP PRÍPRAVY klasika...pre sestru na narodeniny, ktoré sme oslavovali na vianoce ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (2) posledné: 26.1.2012, 20:32 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Pre mamu na dnešné narodeniny - prvá poťahovaná torta v živote!!!PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY mramorový korpus, vnútri malinové želé vlastná výroba z mrazených malín, parížska šľahačka a banány, na ružičky varená modelovacia hmota - pracovalo sa s ňou fantasticky, potiahnutá je falošným marcipánom. POSTUP PRÍPRAVY pre inšpiráciu ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (9) posledné: 8.1.2009, 12:19 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 7 (zobrazuje sa 1-7) |