. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > TORTY

Beata B. (betussa) ID 28005
.
Oblasť: Rajecké Teplice
Telefon: 0904387802
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 20.11.2007
Naposledy: 14.1.2017 11:30
Aktualizácia: 12.11.2016 15:54
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 2
RODINNÉ FOTOGRAFIE 22
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 10
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1)

TORTY

TORTA - MASCARPONE



POTREBNÉ PRÍSADY

4 vajcia....7 veľ. lyž. oleja....6 veľ. lyž. cukru....7 veľ. lyž. hl. múky....1/2 pr. do pečiva....1 van.cukor....3 m. lyž. kávy....7 veľ.lyž. Amaretta ....
KRÉM: 1 smotana na šľahanie....250g tvarohu....100g pr. cukru....500g mascarpone....
kakao na posypanie

POSTUP PRÍPRAVY

vajcia, olej, cukor a van. cukor vyšľaháme. Pridáme múku zmiešanú s pr. do pečiva. Cesto vylejeme do pomúčenej alebo papierom vystlanej tortovej formy. Pečieme pri teplote 175°C cca 10-14 min. Vyberieme a necháme na mriežke vychladnúť.
Vriacou vodou (100ml) zalejeme kávu, po vychladnutí pridáme 1/2 Amaretta. Korpus natrieme kávou (nemusíme použiť všetko).
KRÉM: Vyšľaháme šľahačku. Tvaroh, cukor, mascarpone a zvyšok Amaretta dobre vymiešame a jemne pridáme šľahačku. Krém navrstvíme na korpus do tvaru polgule. Natrieme aj bok korpusu. Odkryté necháme v chlade minimálne 6 hodín alebo cez noc.
Pred servírovaním posypeme kakaom.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 14 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (1) posledné: 16.6.2008, 13:55 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu