končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |
TORTY |
RYBA PRE RYBARA z okruhlej formyPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY korpus, tvarohova plnka, ovocie, nutela, potah a mandle POSTUP PRÍPRAVY ryba z okruhlej formy ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (2) posledné: 16.11.2015, 20:29 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Jahodová rozprávková torta, šťavnatá a výbornáPOTREBNÉ PRÍSADY Vynikajuca a nenarocna torta, fakt ako z rozpravky! budete na nu potrebovat : CESTO- 3 vajcia 100 g praskoveho cukru 100 g polohrubej muky 3 PL kakaa 1/2 KL prasku do peciva 2 PL oleja JAHODOVE ZELE- 350-400g cerstvych jahod praskovy cukor podla chuti 2x jahodove zele (alebo Galaretka, alebo akakolvek zelatina s jahodovym sirupom) 150ml vody PLNKA: 500g jemneho tvarohu, 1x praskova slahacka, 170ml mlieka, praskovy cukor podla chuti POSTUP PRÍPRAVY JAHODOVE ZELE: 1. Najprv si pripravime nadobu na zelatinovu zmes, ktoru vystelieme potravinarskou foliou (mala by byt rovnako velka alebo mensia ako tortova forma na korpus, ja som pouzila panvicu) 2. Pripravime si zele (mozeme aj den vopred), aby poriadne stuhlo. V mojom pripade som na miernom ohni rozpustila dve jahodove zelatiny v 150 ml vody, hned po rozpusteni som odstavila zo sporaka. 3. Ocistene jahody rozmixujeme s praskovym cukrom a vlejeme k pripravenej, mierne vychladenej zelatine. 4. Vylejeme do pripravenej nadoby a dame chladit. KORPUS: 1. Cele vajcia vyslahame s cukrom aspon dve minuty, pridame olej. Muku poriadne premiesame s kakaom a PDP a pomaly prislahavame k vajciam. 2. Na dno tortovej formy si zvyknem vystrihnut papier na pecenie a boky trosku potriem olejom. Zobraz viac ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (6) posledné: 7.10.2014, 21:25 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Jednoduchá tvarohová torta s ovocímPOTREBNÉ PRÍSADY Piskotove cesto: kolko vajec, tolko lyzic praskoveho cukru a polohrubej muky + PDP, napr. 5 vajec, 5 PL praskoveho cukru, 5 PL polohrubej muky + 1 PDP PLNKA: 400g tvarohu, krystalovy cukor podla chuti, vanilkovy cukor, 1 vajicko, ovocie v plechovke, lekvar Poleva: 350g nutella, oriesky POSTUP PRÍPRAVY Cesto: Oddelime bielka od zltok a vyslahame tuhy sneh. Do snehu zamiesame (neslahame) zltka, potom po lyziciach pridame polohrubu muku, cukor a prasok do peciva. Vylejeme do vymastenej a vysypanej okruhlej formy a dame piect do vyhriatej rury na 150 stupnov. Tip: na spodok formy si vystrihujem papier na pecenie, pre istotu. Pecieme dozlatista, rozkrojime podla poziadaviek na dve alebo tri casti. Plnka: tvaroh zmiesame s cukrom, vanilkovym cukrom a vajickom. Spodnu cast cesta potrieme lekvarom, na kraje poukladame ovocie, najlepsie mesiaciky broskyn, na to dame polocicu tvarohovej plnky, ozdobime ovocim, pokryjeme druhym platom cesta a opakujeme postup ( ovocie + tvaroh + ovocie), zakryjeme poslednym platom. Roztopime si nutelu, potrieme tortu a ozdobime. Tip 2. polovicu plnky mozme zafarbit kakaom a pouzit jasne ovocie a na bielu cast pouzit tmave ovocie (cucoriedky, jahody....) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |