. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > TORTY

Ivana B. (brculka8) ID 173421
.
Oblasť: Martin
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 2.11.2010
Naposledy: 24.3.2024 11:59
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 2
RECEPTY 45
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3)

TORTY

RYBA PRE RYBARA z okruhlej formy


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

korpus, tvarohova plnka, ovocie, nutela, potah a mandle

POSTUP PRÍPRAVY

ryba z okruhlej formy

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (2) posledné: 16.11.2015, 20:29 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Jahodová rozprávková torta, šťavnatá a výborná



POTREBNÉ PRÍSADY

Vynikajuca a nenarocna torta, fakt ako z rozpravky! budete na nu potrebovat : CESTO- 3 vajcia 100 g praskoveho cukru 100 g polohrubej muky 3 PL kakaa 1/2 KL prasku do peciva 2 PL oleja JAHODOVE ZELE- 350-400g cerstvych jahod praskovy cukor podla chuti 2x jahodove zele (alebo Galaretka, alebo akakolvek zelatina s jahodovym sirupom) 150ml vody PLNKA: 500g jemneho tvarohu, 1x praskova slahacka, 170ml mlieka, praskovy cukor podla chuti

POSTUP PRÍPRAVY

JAHODOVE ZELE:
1. Najprv si pripravime nadobu na zelatinovu zmes, ktoru vystelieme potravinarskou foliou (mala by byt rovnako velka alebo mensia ako tortova forma na korpus, ja som pouzila panvicu)
2. Pripravime si zele (mozeme aj den vopred), aby poriadne stuhlo. V mojom pripade som na miernom ohni rozpustila dve jahodove zelatiny v 150 ml vody, hned po rozpusteni som odstavila zo sporaka.
3. Ocistene jahody rozmixujeme s praskovym cukrom a vlejeme k pripravenej, mierne vychladenej zelatine.
4. Vylejeme do pripravenej nadoby a dame chladit.
KORPUS:
1. Cele vajcia vyslahame s cukrom aspon dve minuty, pridame olej. Muku poriadne premiesame s kakaom a PDP a pomaly prislahavame k vajciam.
2. Na dno tortovej formy si zvyknem vystrihnut papier na pecenie a boky trosku potriem olejom.

Zobraz viac ...


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

KOMENTÁRE (6) posledné: 7.10.2014, 21:25 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Jednoduchá tvarohová torta s ovocím



POTREBNÉ PRÍSADY

Piskotove cesto: kolko vajec, tolko lyzic praskoveho cukru a polohrubej muky + PDP, napr. 5 vajec, 5 PL praskoveho cukru, 5 PL polohrubej muky + 1 PDP PLNKA: 400g tvarohu, krystalovy cukor podla chuti, vanilkovy cukor, 1 vajicko, ovocie v plechovke, lekvar Poleva: 350g nutella, oriesky

POSTUP PRÍPRAVY

Cesto: Oddelime bielka od zltok a vyslahame tuhy sneh. Do snehu zamiesame (neslahame) zltka, potom po lyziciach pridame polohrubu muku, cukor a prasok do peciva. Vylejeme do vymastenej a vysypanej okruhlej formy a dame piect do vyhriatej rury na 150 stupnov. Tip: na spodok formy si vystrihujem papier na pecenie, pre istotu. Pecieme dozlatista, rozkrojime podla poziadaviek na dve alebo tri casti. Plnka: tvaroh zmiesame s cukrom, vanilkovym cukrom a vajickom.
Spodnu cast cesta potrieme lekvarom, na kraje poukladame ovocie, najlepsie mesiaciky broskyn, na to dame polocicu tvarohovej plnky, ozdobime ovocim, pokryjeme druhym platom cesta a opakujeme postup ( ovocie + tvaroh + ovocie), zakryjeme poslednym platom. Roztopime si nutelu, potrieme tortu a ozdobime.
Tip 2. polovicu plnky mozme zafarbit kakaom a pouzit jasne ovocie a na bielu cast pouzit tmave ovocie (cucoriedky, jahody....)

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu