končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |
TORTY |
Trasena tortaPOTREBNÉ PRÍSADY cesto: 5 vajec, 140g prask. cukru, 1 van. cukor, 200g polohr. muky, 5 PL vody, 1 PDP krem: 3 slahac. smotany, 2 kompoty mandarinkove/ananasove, 2 OLE pudingy vanilkove, 1 stuzovac slahacky POSTUP PRÍPRAVY Oddelene zltka vyslahame do peny s praskovym cukrom. Pridame vodu, vanil. cukor a zmiesanu muku s PDP. Do hmoty pridame vyslahany sneh z bielkov. Hotove cesto vlejeme do formy vymastenej tukom a vysypanej hrubou mukou. Do dobre uzatvaratelnej nadoby dame 2 smotany, pudingy, kompoty aj so stavou, uzavrieme a prudko miesame, kym sa neutvori husty krem. Hotovy krem narieme na vychladeny korpus. Z 3. slahacky a stuzovaca vyslahame slahacku a natrieme na hotovu tortu. Ozdobime podla fantazie. Na obrazku ja na vrchu parizska slahacka ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (3) posledné: 14.1.2013, 10:05 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Tvarohová tortaPOTREBNÉ PRÍSADY Piškótové cesto: 300g poloh. múky, 1 kypr. prášok, 220g cukru, 1 van. cukor, 250ml mlieka, 250ml oleja, džem Tvarohový krém: 500g jemného tvarohu (napr. z Lidlu), 1 želatína v prášku -číra, 2 van. cukre, 2 pochúťkové smotany Želatína: ´2 jahodové kompóty, 2 želatíny v prášku (farbu si zvoľte podľa ovocia, ktoré použijete, ja som dala červenú) POSTUP PRÍPRAVY Piškótové cesto urobíme klasicky, žĺtky vyšľahať s cukrom pridať mlieko, olej, van. cukor, múku s kyp. práškom a nakoniec sneh z bielkov. Želatínu si uvaríme podľa návodu. Tvaroh zmiešame so smotanou a van. cukrom a primiešame želatínu. Hotový krém nalejeme na vychladnutý korpus, ktorý sme si natrieme džemom. Dáme schladiť. Pripravíme si 2. želatínu. Šťavu z kompótov použijeme na prípravu 2. želatíny, kým vychladne poukladáme si na tortu jahody a polejeme vychladnutou želatínou. Necháme stuhnúť.:-) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) KOMENTÁRE (5) posledné: 23.5.2010, 22:49 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Torta oblíž prst.POTREBNÉ PRÍSADY 3 vajcia, 60g práš.cukru, 2-3 PL kakaa,1/4 práš. do pečiva, 100g polohru. múky, 3 PL studenej vody, postrúhanú čokoládu Plnka: 0,3dl mlieka, 1 Zlatý klas, 3 žĺtky, 150g masla, 120g práš. cukru Pena: 3 bielka, 120g práš. cukru POSTUP PRÍPRAVY Žĺtky vymiešame s cukrom, pridáme vodu, múku s práš. do pečiva, kakao, tuhý sneh z bielkov. Cesto dáme do vymastenej a vysypanej formy. Na vychladený korpus dáme plnku, ktorú si urobíme z uvareného mlieka so Zlatým klasom a žĺtkami, uvaríme kašu, necháme vychladnúť. Maslo si vyšľaháme s cukrom a spojíme s kašou a vyšľaháme hladký krém. Nad parou vyšľaháme bielka s cukrom a povrch torty natrieme penu. Ozdobíme strúhanou čokoládou. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 22 návštěvníkov) KOMENTÁRE (8) posledné: 25.4.2010, 11:38 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |