. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > TORTY

Alena K. (alenie3) ID 135571
.
Oblasť: Košice
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 31.1.2010
Naposledy: 10.12.2022 20:22
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 2
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 3
RECEPTY 29
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3)

TORTY

Trasena torta



POTREBNÉ PRÍSADY

cesto: 5 vajec, 140g prask. cukru, 1 van. cukor, 200g polohr. muky, 5 PL vody, 1 PDP krem: 3 slahac. smotany, 2 kompoty mandarinkove/ananasove, 2 OLE pudingy vanilkove, 1 stuzovac slahacky

POSTUP PRÍPRAVY

Oddelene zltka vyslahame do peny s praskovym cukrom. Pridame vodu, vanil. cukor a zmiesanu muku s PDP. Do hmoty pridame vyslahany sneh z bielkov. Hotove cesto vlejeme do formy vymastenej tukom a vysypanej hrubou mukou. Do dobre uzatvaratelnej nadoby dame 2 smotany, pudingy, kompoty aj so stavou, uzavrieme a prudko miesame, kym sa neutvori husty krem. Hotovy krem narieme na vychladeny korpus. Z 3. slahacky a stuzovaca vyslahame slahacku a natrieme na hotovu tortu. Ozdobime podla fantazie. Na obrazku ja na vrchu parizska slahacka

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (3) posledné: 14.1.2013, 10:05 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Tvarohová torta



POTREBNÉ PRÍSADY

Piškótové cesto: 300g poloh. múky, 1 kypr. prášok, 220g cukru, 1 van. cukor, 250ml mlieka, 250ml oleja, džem Tvarohový krém: 500g jemného tvarohu (napr. z Lidlu), 1 želatína v prášku -číra, 2 van. cukre, 2 pochúťkové smotany Želatína: ´2 jahodové kompóty, 2 želatíny v prášku (farbu si zvoľte podľa ovocia, ktoré použijete, ja som dala červenú)

POSTUP PRÍPRAVY

Piškótové cesto urobíme klasicky, žĺtky vyšľahať s cukrom pridať mlieko, olej, van. cukor, múku s kyp. práškom a nakoniec sneh z bielkov.
Želatínu si uvaríme podľa návodu. Tvaroh zmiešame so smotanou a van. cukrom a primiešame želatínu. Hotový krém nalejeme na vychladnutý korpus, ktorý sme si natrieme džemom. Dáme schladiť. Pripravíme si 2. želatínu. Šťavu z kompótov použijeme na prípravu 2. želatíny, kým vychladne poukladáme si na tortu jahody a polejeme vychladnutou želatínou. Necháme stuhnúť.:-)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (5) posledné: 23.5.2010, 22:49 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Torta oblíž prst.



POTREBNÉ PRÍSADY

3 vajcia, 60g práš.cukru, 2-3 PL kakaa,1/4 práš. do pečiva, 100g polohru. múky, 3 PL studenej vody, postrúhanú čokoládu Plnka: 0,3dl mlieka, 1 Zlatý klas, 3 žĺtky, 150g masla, 120g práš. cukru Pena: 3 bielka, 120g práš. cukru

POSTUP PRÍPRAVY

Žĺtky vymiešame s cukrom, pridáme vodu, múku s práš. do pečiva, kakao, tuhý sneh z bielkov. Cesto dáme do vymastenej a vysypanej formy. Na vychladený korpus dáme plnku, ktorú si urobíme z uvareného mlieka so Zlatým klasom a žĺtkami, uvaríme kašu, necháme vychladnúť. Maslo si vyšľaháme s cukrom a spojíme s kašou a vyšľaháme hladký krém. Nad parou vyšľaháme bielka s cukrom a povrch torty natrieme penu. Ozdobíme strúhanou čokoládou.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 22 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (8) posledné: 25.4.2010, 11:38 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu