. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > DOMÁCE PEKÁRNE

Iveta P. (ivetpm) ID 80819
.
Oblasť: Púchov
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 6.2.2009
Naposledy: 2.3.2015 17:04
Aktualizácia: 17.12.2010 10:29
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 39
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 175
NÁVODY 1
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 7 (zobrazuje sa 1-7)

DOMÁCE PEKÁRNE

Bratislavské rožky podľa Lenka G. (podkolienka) ID 38764 |


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

Rožky sú vynikajúce. Cesto som si pripravila v DP. Sú ľahunké a veľmi chutné. Ja potieram len rozpusteným maslo, nie vajíčkom a do cesta pridávam aj citrónovú kôru, rožky potom pekne voňajú.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (6) posledné: 17.9.2013, 14:35 | PRIDAŤ KOMENTÁR

DOMÁCE PEKÁRNE

Cesnakové slimáky z pľudrovaného cesta



POTREBNÉ PRÍSADY

500g pol. múky, 320 ml mlieka, 1 čaj. lyžica soli a cukru, 2 poliev. lyžice oleja, 15 g droždia, 5 strúčikov cesnaku, 120g margarínu alebo masla,

POSTUP PRÍPRAVY

Cesto si dáme vypracovať do DP. Po vykysnutí rozváľame na doske a na jednu polovicu nakrájeme trochu margarínu (ja som použila klasickú Ramu so 70% tuku). Cesto preložíme, potom ešte 2-krát preložíme a opäť rozválame na plát. Postup znovu zopakujeme. Cesto sa trochu ťažšie rozvaľkuje, ale tomuto postupu sa hovorí "pľudrovanie". Cesto sa pri pečení správa ako lístkové. Rozvaľkáme na väčší plát a potrieme cesnakom rozpučeným a rozmiešaným s 1dcl vody. Posolíme a stočíme do rolády. Nakrájame na kolieska, konce trochu schováme dovnútra, aby sa pri pečení neroztáčali. Poukladáme na plech vyložený papierom na pečenie a necháme ešte 30 min. podkysnúť. Pečieme pri teplote 200 stupňou asi 20-25 min. Dobrú chuť.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (9) posledné: 3.4.2009, 6:59 | PRIDAŤ KOMENTÁR

DOMÁCE PEKÁRNE

Domáce tvarohové buchty z DP



POTREBNÉ PRÍSADY

250 ml mlieka, 60 g rozpusteného masla, 80 g cukru, 1 vajíčko, štipka soli, citrónová kôra, 500g pol. múky, 20g kvasníc, 250g tvarohu, 1 vajíčko, 1 van. cukor, 2 pol. lyžice pr. cukru, hrozienka, maslo na potretie

POSTUP PRÍPRAVY

Cesto si pripravíme v DP. Po vykysnutí nakrájame na štvorce a plníme tvarohovou plnkou. Poukladáme na plech vystlaný papierom na pečenie a potrieme rozpusteným maslom. Necháme podkysnúť ešte 15-20 min. Pečieme pri teplote 180 stupňou asi 20-25 min. Po vychladnutí posyme práš. cukrom. Dobrú chuť.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 111 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (62) posledné: 7.11.2015, 14:27 | PRIDAŤ KOMENTÁR

DOMÁCE PEKÁRNE

Fašiangové šišky


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

Recept od Nikolety H (Hegniki) ID 15868 - musím všetkým odporučiť, je úžasný. Foto na išpiráciu

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

KOMENTÁRE (3) posledné: 7.3.2009, 9:34 | PRIDAŤ KOMENTÁR

DOMÁCE PEKÁRNE

Kapustník



POTREBNÉ PRÍSADY

500 g hl. alebo polhrub. múky, 1 dcl oleja, 2 čaj. lyžičky soli, 2 čaj. lyžičky rasce, 3 dcl mlieka, 25 g droždia, 1 čaj. lyžička cukru, 2 hrste kyslej kapusty, 3 strúčiky cesnaku,

POSTUP PRÍPRAVY

Pripravíme si z mlieka, cukru a droždia kvások, ktorý necháme vykysnúť asi 15 min..Múku preosejeme, pridáme soľ, rascu, olej a vykysnutý kvások. Zamiesime a pred koncom miesenia pridáme kyslú kapustu, ktorú si trochu ohrejeme v MR. Necháme kysnúť asi 1 hod..Po vykysnutí preložíme na naolejovaný plech a necháme opäť podkysnúť asi 20 min..Posolíme, posypeme rascou a dáme piecť pri teplote 190 stupňov na 20 minút. Po 20 minútach po vyberieme a potrieme rozpučeným cesnakom, ktorý si rozmiešame s trochou oleja a soli. Dáme opäť do rúry ešte na 10 minút, aby nám cesnak pekne sčervenel. Vytiahneme, necháme vychladnúť a môžme podávať. Dobrú chuť.

Recept preložený z Múčniky-poháre.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (2) posledné: 8.3.2009, 9:42 | PRIDAŤ KOMENTÁR

DOMÁCE PEKÁRNE

Sendvič



POTREBNÉ PRÍSADY

320 ml mlieka, 1 čaj. lyžička soli, 1 čaj. lyžička cukru, 40 g oleja, 500 g pol. múky, 30 g solamylu, 1/4 droždia

POSTUP PRÍPRAVY

Dať do pekárne, program Sendvič.

VYNIKAJÚCI !!!

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (5) posledné: 26.7.2011, 16:52 | PRIDAŤ KOMENTÁR

DOMÁCE PEKÁRNE

Rožky z DP



POTREBNÉ PRÍSADY

320 ml mlieka, 1 čaj. lyžička soli, 1 čaj. lyžička cukru, 40 g oleja, 30 g Solamylu, 500 g pol. múky, 1/4 droždia

POSTUP PRÍPRAVY

Suroviny dáme do DP a zvolíme program CESTO. Potom si vykysnuté cesto prenesieme na prac. dosku a vytvoríme 12 bochníčkov. Vygúľame do tvaru oválu a zavinieme do rožka. Uložíme na plech prikrytý papierom na pečenie a necháme kystnúť ešte 15-20 min. Pred pečením a po potrieme vodou. Pečieme pri teplote 200 stupňou Celzia asi 15 min.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 19 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (11) posledné: 5.1.2010, 9:06 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 7 (zobrazuje sa 1-7)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu