. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > DOMÁCE PEKÁRNE

Tatiana H. (tanickask) ID 5946
.
mimibazar.sk/tanickask
Oblasť: Bratislava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 31.8.2006
Naposledy: 11.4.2018 18:57
Aktualizácia: 21.3.2013 14:04
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 47
RODINNÉ FOTOGRAFIE 3
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 10
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1)

DOMÁCE PEKÁRNE

Špaldový chlebík



POTREBNÉ PRÍSADY

300ml teplej vody * 1PL olivového oleja * 1čl octu * 250g hladkej múky T650 * 200g špaldovej celozrnnej múky * 50g ovsených vločiek * 2čl soli * 1čl cukru * 1/2kocky droždia (21g) * 1-2 hrste zrna špaldy - uvarené

POSTUP PRÍPRAVY

Špaldové zrno si namočíme cez noc, alebo na niekoľko hodín a potom uvaríme do mäkka.

Do pekárne dáme všetky suroviny v poradí ako sú napísané a zrno pridáme po pípnutí alebo na konci miesenia pred kysnutím.
Samozrejme môžeme zrno nahradiť aj obyčajnou pšenicou alebo inými semienkami alebo vynechať.

Ja som si na pekárni nastavila program cesto a nechala kysnúť cca 2 hodiny lebo som nebola doma a potom som nastavila rovno pečenie 60min. Pekáreň som neotvárala.
Chlebík je výborný:)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

KOMENTÁRE (2) posledné: 22.3.2009, 15:53 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu